Σάβ
18
Νοε
Εικόνα tadmin

Πανήγυρις Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 21ην του μηνός Νοεμβρίου 2017 πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

 

Παρ
17
Νοε
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., θα κομίσει μαρτυρικά λείψανα Αγίων και θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού των Εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τ.Κ. Γεφυρίων.

Τρί
14
Νοε
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Αγιασμός επί τη ενάρξει της Συνάξεως Νέων της Μητροπολτικής μας Περιφερείας

Δευ
13
Νοε
Εικόνα tadmin

Εκκλησιαστικά

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2017, θα μεταβεί στην πόλη της Λάρισας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, όπου στις 5:30΄μ.μ. θα μετάσχει στην υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Σάβ
11
Νοε
Εικόνα tadmin

Σύλλoγγος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας « Ν. Πλαστήρας» Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας « Ν. Πλαστήρας» εκφράζει τη βαθειά του θλίψη για το θάνατο της Παναγιώτας Θώδου - Στεφανή, συνταξιούχου συναδέλφου που υπηρέτησε την εκπαίδευση και το Σύλλογό μας για δεκαετίες. Στο σύζυγό της, τα παιδιά της και τα συγγενικά της πρόσωπα ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν το χαμό του δικού τους ανθρώπου.
 
Παρ
10
Νοε
Εικόνα tadmin

Ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Αρσενίου του Καππαδόκου

 

 

Το εσπέρας της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Αρσενίου του Καππαδόκου, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Παρ
10
Νοε
Εικόνα tadmin

Η τοπική μας Εκκλησία υποδέχθηκε απότμημα ιερού λειψάνου του εν αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου Πενταπόλεως του θαυματουργού

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου 2017, επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου Πενταπόλεως του θαυματουργού, κόμισε απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης, το οποίο προσέφερε μόνιμα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολιτή μας κ. Τιμόθεο και στην ως άνω ενορία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Τετ
08
Νοε
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Αρσενίου του Καππαδόκου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Τρί
07
Νοε
Εικόνα tadmin

Αγρυπνία Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στην Ιερά Μονή Σπηλιάς

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 20.30 μ.μ. με 00.30 π.μ. στην Ιερά Μονή Σπηλιάς θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επ' ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του Θαυματουργού. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιον του Ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταριου. Μετά το πέρας της Αγρυπνίας θα τεθεί πανηγυρική τράπεζα δια τους συμμετέχοντες. Την Κυριώνυμο ημέρα  Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση στον Αγιο Νεκτάριο στο Καθολικό της Μονής. Αυτή την ημέρα άγει και τα ονομαστήρια του ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Νεκτάριος όπου θα δεχθεί ευχές στην Ιερά Μονή καθόλη την διάρκεια της ημέρας.
 

Δευ
06
Νοε
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5:30΄μ.μ., εορτή της Συνάξεως των αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των ασωμάτων δυνάμεων, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τ.Κ. Κάτω Βασιλικών Φαρσάλων.

Σελίδες

Εγγραφή στο