Karditsa Portal - Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας
Published on Karditsa Portal - Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας (https://karditsaportal.gr)

Αρχική > ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ

Τετ
01
Ιουλ
Εικόνα tadmin

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ

Υποβλήθηκε στις Τετ, 01/07/2015 - 12:03.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου 2015 η εκδήλωση του 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ για την αποφοίτηση των μαθητών της Γ΄ τάξης που έλαβαν απολυτήριο και πτυχίο ειδικότητας. Στην εκδήλωση που οργάνωσαν ο Σύλλογος Καθηγητών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος Παλαμά κ. Τσιρώνης Ιάσονας, ο πρόεδρος επιτροπής Παιδείας κ. Χατζής Αριστοτέλης καθώς επίσης και γονείς μαθητών.
Ευχόμαστε στους μαθητές καλή σταδιοδρομία, καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες.
 


 
 
 
 
Για το σχολικό έτος 2015-16 στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ θα λειτουργήσουν οι εξής τομείς – ειδικότητες:
 
Α΄ ΤΑΞΗ
ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
Β΄ ΤΑΞΗ Γ΄ ΤΑΞΗ
ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚ/ΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ &ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
 

 


Οι εγγραφές μαθητών θα συνεχιστούν έως 11 Σεπτεμβρίου 2015.

 
 
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
 
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΙΑΜΑΛΟΣ
 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Give ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ 1/5
Give ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ 2/5
Give ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ 3/5
Give ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ 4/5
Give ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ 5/5
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι
KARDITSA PORTAL : Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας

Source URL: https://karditsaportal.gr/articles/magazino/2015/07/01/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-1%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BB-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1