Karditsa Portal - Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας
Published on Karditsa Portal - Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας (https://karditsaportal.gr)

Αρχική > Απολογιστικό Δελτίο τύπου - Σεμινάριο ΣΘΕΒ με θέμα: «Εκπαίδευση των στελεχών της Intercomm Foods για το νέο πρότυπο ISO 22000:2018 για τα τρόφιμα»

Δευ
15
Απρ
Εικόνα tadmin

Απολογιστικό Δελτίο τύπου - Σεμινάριο ΣΘΕΒ με θέμα: «Εκπαίδευση των στελεχών της Intercomm Foods για το νέο πρότυπο ISO 22000:2018 για τα τρόφιμα»

Υποβλήθηκε στις Δευ, 15/04/2019 - 14:44.

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με την BM HELLAS – BM TRADA, διοργάνωσε διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα στελέχη της εταιρίας Intercomm Foods Α.Ε. στις 5 και 6 Απριλίου διάρκειας 14 ωρών με θέμα: «Βασικές αρχές αναθεωρημένου προτύπου Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων ISO 22000:2018», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ.

Η Διοίκηση της Intercomm Foods AE δίνει  ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των στελεχών της.

 

Οι εκπαιδευόμενοι - στελέχη της εταιρίας με την παρακολούθηση του σεμιναρίου ενημερώθηκαν για τις βασικές αρχές που διέπουν τα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με το νέο Πρότυπο ISO 22000:2018.

 

Εισηγητές ήταν ο κ. Πέτρος Φελεσάκης ο οποίος εργάζεται ως επικεφαλής επιθεωρητής της BM HELLAS - BM TRADA με μεγάλη εμπειρία στις επιθεωρήσεις βάσει Διεθνών Προτύπων ISO, Ευρωπαϊκών Οδηγιών και Νομοθεσίας και ο κ. Θεόδωρος Χατσιόπουλος Διευθυντής του ομίλου BM TRADA Ελλάδας/ Κύπρου/ Βουλγαρίας με μεγάλη εμπειρία στους ελέγχους επιχειρήσεων τροφίμων.

 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 5 (1 vote)
KARDITSA PORTAL : Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας

Source URL: https://karditsaportal.gr/articles/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/2019/04/15/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B8%CE%B5%CE%B2-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%C2%AB%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD