Karditsa Portal - Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας
Published on Karditsa Portal - Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας (https://karditsaportal.gr)

Αρχική > ΡΩΣΙΑ: ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΗΕ

Κυρ
25
Αυγ
Εικόνα tadmin

ΡΩΣΙΑ: ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΗΕ

Υποβλήθηκε στις Κυρ, 25/08/2013 - 20:01.
Η Ρωσία προειδοποίησε σήμερα [1] τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην επαναλάβουν λάθη του παρελθόντος, λέγοντας πως οποιαδήποτε μονομερής στρατιωτική δράση στη Συρία θα υπονομεύσει τις προσπάθειες για την ειρήνη.
Αναφερόμενο στη στρατιωτική επέμβαση των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ιράκ, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε σε  ανακοίνωσή του πως οποιαδήποτε στρατιωτική δράση θα επηρεάσει τις κοινές προσπάθειες των ΗΠΑ και της Ρωσίας για τη διεξαγωγή μιας διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης στη Συρία.
"Για μία ακόμη φορά απευθύνουμε και πάλι αποφασιστική έκκληση (στις Ηνωμένες Πολιτείες) να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος και να μην επιτρέψουν ενέργειες που αντιτίθεται στο διεθνές δίκαιο. Οποιαδήποτε μονομερής στρατιωτική δράση παρακάμπτοντας τα Ηνωμένα Έθνη θα ...οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση (στη Συρία) και θα επηρεάσει την ήδη εκρηκτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή με τον πλέον καταστρεπτικό τρόπο" ανέφερε το υπουργείο.
ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ
 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Give ΡΩΣΙΑ: ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΗΕ 1/5
Give ΡΩΣΙΑ: ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΗΕ 2/5
Give ΡΩΣΙΑ: ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΗΕ 3/5
Give ΡΩΣΙΑ: ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΗΕ 4/5
Give ΡΩΣΙΑ: ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΗΕ 5/5
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι
KARDITSA PORTAL : Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας

Source URL: https://karditsaportal.gr/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE/2013/08/25/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B7%CE%B5

Links
[1] http://www.amna.gr/blogview.php?id=38632#