
Ø Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ ΕΤΑΜ αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ανεργίας ή υποαπασχόλησης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ημερών ασφάλισης προκειμένου να δικαιούνται ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη οι ίδιοι και τα μέλη της οικογένειας τους.
Ø Σήμερα ειδικά που υπάρχει μεγάλη κρίση με παρατεταμένη ύφεση και τρομακτική ανεργία είναι δύσκολο να βρεθούν 100 ημέρες ασφάλισης για το έτος 2012 ώστε να ισχύει για το 2013 η ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη.
Ø Απαιτείται άμεσα η κατάθεση τροπολογίας από τον Υπουργό Εργασίας όπως και πέρυσι, ώστε με 50 ημέρες ασφάλισης να έχουν οι εργαζόμενοι αλλά και οι σημερινοί άνεργοι πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη
Η ΠΡΟΤΑΣΗ -ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Βαθμολογήστε το άρθρο: