Δευ
18
Δεκ
Εικόνα tadmin

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: «ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ»

Το βιβλίο «ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ» παρουσιάζει η Τομεακή Οργάνωση Καρδίτσας του ΚΚΕ  την Τετάρη 20 Δεκέμβρη στο καφέ «ΜΕΡΚΑΤΟ» στις 6.30μμ.

Δευ
18
Δεκ
Εικόνα tadmin

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας οργάνωσε  χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά την Κυριακή 17 Δεκέμβρη στο καφέ «ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΑΤΙ».

Δευ
18
Δεκ
Εικόνα tadmin

Υπογραφή Συμφωνίας Μεταξύ Του Υπουργού Ψηφιακής Πολίτικης, Τηλεπικοινωνιών Και Ενημέρωσης, Ν. Παππά, Και Του Επικεφαλής Της Esa, Johann Dietrich Woerner – Συμφωνία Και Με Την Εταιρεία ΟΗΒ

  • Ν. Παππάς: «Η Ελλάδα επανακάμπτει σε έναν τομέα που είχε αφεθεί στην “τύχη του” από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Πλέον, μπορούμε να ξανακερδίσουμε το στοίχημα της υψηλής τεχνολογίας και της επιστροφής του -υψηλής κατάρτισης- προσωπικού της χώρας»

 

Δευ
18
Δεκ
Εικόνα tadmin

Στις 120 δόσεις του εξωδικαστικού συμβιβασμού, επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Ευνοικές διατάξεις για την εξόφληση των οφειλών επαγγελματιών και επιχειρήσεων στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού και της ρύθμισης των 100 δόσεων προς την εφορία θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Οικονομικών.

Δευ
18
Δεκ
Εικόνα tadmin

Με διαφάνεια και ισοτιμία η αντιμετώπιση όλων των ΜΜΕ από το Δήμο Καρδίτσας

Η στάση της εφημερίδας “Νέος Αγών” έναντι του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής 

 

Δευ
18
Δεκ
Εικόνα tadmin

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Οι μαθητές της Β’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Βυζαντινό και Πολεμικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης .Αυτή η εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/12/2017 υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας κ. Κύρκου στα πλαίσια του μαθήματος της Χημείας.

Κυρ
17
Δεκ
Εικόνα tadmin

Τιμήθηκαν στην Καρδίτσα οι Προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος

Λαμπρές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος «Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω», διοργανώθηκαν σήμερα στην Καρδίτσα.
Στο Μητροπολιτικό Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης τελέστηκε δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμοθέου, παρουσία του Διοικητή της Π.Υ. Καρδίτσας κ. Σωτήρη Κορέλα, του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Βασίλη Καραπιπέρη, εκπροσώπων της Τ.Α. και πλήθος πυροσβεστών.

Κυρ
17
Δεκ
Εικόνα tadmin

Τον … Άγιο Βασίλη περιμένουν οι έμποροι της Καρδίτσας – ξεκίνησε σήμερα το εορταστικό ωράριο

Ξεκίνησε σήμερα το εορταστικό ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας και θα διαρκέσει έως και την παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Ο εμπορικός κόσμος περιμένει … τον Άγιο Βασίλη, καθώς τα προβλήματα του κλάδου είναι πάρα πολλά.
Σε δηλώσεις του στο KARDITSAPORTAL ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Περικλής Κορκώτσιος τόνισε πως προσδοκούν στην αύξηση του τζίρου, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσβάσταχτες υποχρεώσεις τους .

Σάβ
16
Δεκ
Εικόνα tadmin

Έκτακτο Επίδομα Νεανικής Αλληλεγγύης Ως τις 31 Δεκεμβρίου, έκτακτη οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ σε κάθε εγγεγραμμένο στον ΟΑΕΔ, μη επιδοτούμενο άνεργο

Με απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου, θα χορηγηθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους 400 ευρώ, σε κάθε εγγεγραμμένο στον ΟΑΕΔ, μη επιδοτούμενο άνεργο, ηλικίας 18 έως 24 ετών.

Προϋπόθεση για τη λήψη της ενίσχυσης είναι ο άνεργός να ήταν εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ την 31η Οκτωβρίου 2017 και να εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιότητα του ανέργου έως σήμερα.

Οι δυνητικοί δικαιούχοι του Επιδόματος Νεανικής Αλληλεγγύης ανέρχονται σε περίπου 55.000 άτομα και για τη χορήγηση του ποσού έχει δεσμευθεί κονδύλι άνω των 20.000.000 ευρώ.

Σάβ
16
Δεκ
Εικόνα tadmin

Στοχευμένοι Αστυνομικοί Έλεγχοι, Στο Πλαίσιο Των Οποίων Συνελήφθησαν Συνολικά16 Άτομα

Κατά τη διάρκεια αυτών των αστυνομικών δράσεων ελέγχθηκαν (514) άτομα και προσήχθησαν (23)

 

Παράλληλα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε (332) οχήματα, (100) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ συνολικά βεβαιώθηκαν (170) παραβάσεις

 

Σελίδες

Εγγραφή στο