Πέμ
22
Ιουν
Εικόνα tadmin

Λαμπρή ήταν η έναρξη των 50ων εκδηλώσεων ''Καραϊσκάκια''


Η κεντρική Πλατεία γεμάτη από Καρδιτσιώτες και επισκέπτες παρακολούθησαν την έναρξη του θεσμού που συμπληρώνει πλέον μισό αιώνα πολιτιστικής παρουσίας στην Καρδίτσα
Την Τελετή Έναρξης τιμησαν με την παρουσια τους ο

Πέμ
22
Ιουν
Εικόνα tadmin

Στην Καρδίτσα για το προγραμματικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παρουσιάσε το απόγευμα της Τετάρτης σε ανοικτή εκδήλωση στο Παυσίλυπο το πρόγραμμα και τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ενόψει του συνεδρίου του κόμματος και στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου με την επωνυμία ‘’Ελλάδα’’

Τετ
21
Ιουν
Εικόνα tadmin

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ 19ης/6/2017 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Στην παραπάνω τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν:

Τετ
21
Ιουν
Εικόνα tadmin

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ 20ης/6/2017 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Στην παραπάνω τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν:

Τετ
21
Ιουν
Εικόνα tadmin

Έτοιμος ο Δήμος Σοφάδων για την ενεργειακή θωράκιση των σχολικών κτιρίων

Στην τακτοποίηση σχολικών κτιρίων που δεν είχαν οικοδομική άδεια, προχώρησε ο Δήμος Σοφάδων εκμεταλλευόμενος τις διατάξεις του νόμου 4178 του 2013. 

Ήδη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες τακτοποίησης στις εξής σχολικές μονάδες:

Τετ
21
Ιουν
Εικόνα tadmin

Αναγγελία Σκοπευτικών Αγώνων ΤΡΑΠ

Τετ
21
Ιουν
Εικόνα tadmin

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1 & Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό μέχρι Λεπτοκαρυά του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1 & Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό μέχρι Λεπτοκαρυά του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., από ώρα 22:00 της Τετάρτης (21-06-2017) έως ώρα 06:00 της Πέμπτης (22-06-2017), καθώς και από ώρα 22:00 της Πέμπτης (22-06-2017) έως ώρα 06:00 της Παρασκευής (23-06-2017), απαγορεύεται:

Τετ
21
Ιουν
Εικόνα tadmin

MONIMA ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΥ

  Επίσκεψη στα Καλύβια Πεζούλας πραγματοποίησαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Καρδίτσας, Πύραρχος κ. Σωτήρης Κορέλας και ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ Δημήτρης Τσιαντής, στο τόπο εγκατάστασης του πυροσβεστικού οχήματος στο πρώην Δημαρχείο της Νεβρόπολης Αγράφων. Παρόντες στην επίσκεψη ήταν η Τοπική Αντιδήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Ελένη Θυμιοπούλου και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πεζούλας κ. Λάμπρος Λιάπης.

Τετ
21
Ιουν
Εικόνα tadmin

«Μέρες παράδοσης και πολιτισμού» στο Δήμο Σοφάδων

Αναγνωρίζοντας το ρόλο που πρέπει και μπορεί να διαδραματίσει ο πολιτισμός, ο  Δήμος Σoφάδων  διοργανώνει την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ωρα 9.00μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων την εκδήλωση «Μέρες παράδοσης και πολιτισμού» για τα 50 χρόνια των εκδηλώσεων «Καραϊσκάκεια.»

Τετ
21
Ιουν
Εικόνα tadmin

«Ποδηλατοβόλτα» για την ανάδειξη της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Μελισσοχώρι

Θεωρώντας ότι η αιμοδοσία είναι κορυφαία κίνηση αγάπης και βοήθειας  προς τον συνάνθρωπό μας,  που διακρίνει ανθρώπους με κοινωνική ευαισθησία, η Τ.Κ Μελισσοχωρίου διοργανώνει το πρωί της Κυριακής 25/6 την 4η «Ποδηλατοβόλτα» εθελοντικής αιμοδοσίας. Σκοπός είναι να ευαισθητοποιηθούν οι συμπολίτες μας και κυρίως οι νέοι άνθρωποι  προκριμένου να συμμετέχουν ενεργά στον ιερό αυτό σκοπό, ενισχύοντας της Τράπεζα Αίματος Μελισσοχωρίου. 

Σελίδες

Εγγραφή στο