Παρ
21
Ιουλ
Εικόνα tadmin

"ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΏΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" Ευάγγελος Λέμας: "Να αποδεχθούμε άμεσα την πρόταση του κ. Περιφερειάρχη για χρηματοδότηση του γηπέδου του Αγ. Νικολάου για την Αναγέννηση"


Η θέση του συνδυασμού "Καρδίτσα-Ώρα Δημιουργίας" παρουσίαστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου.Αναλυτικα  του επικεφαλής της - Δημοτικού Συμβούλου Καρδίτσας κ. Ευάγγελου Λέμα, σχετικά με το αίτημα της ερασιτεχνικής Αναγέννησης,  είναι η εξής:
"Πριν επικεντρωθούμε στην ουσία του αιτήματος, του οποίου η θετική έκβαση ταυτίζεται με την βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών χώρων, να μου επιτρέψε τε να σας θυμίσω ότι ο συγκεκριμένος χώρος παραχωρήθη από τον αείμνηστο Δήμαρχο Χρήστο Τέγο στην ΕΠΣΚ εώς το 2023, με σκοπό την άθληση των νέων παιδιών και γενικότερα των δημοτών, όπως και την ανάπτυξη της τοπικης κοινωνίας γενικότερα με την αξιοποίηση του χώρου, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. 
Πρώτη η παράταξη μας επεσήμανε την μή αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου και το θέμα αναδείχθη από τον Δημοτικό Σύμβουλο του συνδυασμού μας κ. Χατζή, με τις συνεχείς ερωτήσεις και τοποθετήσεις επί του θέματος. 
Παρ
21
Ιουλ
Εικόνα tadmin

ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΟΥ 2017

 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΟΥ 2017

Η Αν. Πρύτανη  Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου

Θεσσαλίας Αν. Καθηγήτρια Ιωάννα Λαλιώτου  

απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό για συμμετοχή στο

Μουσικό Φεστιβάλ Πάου 2017, δηλώνοντας:

«Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μουσικό

Φεστιβάλ Πάου. Ο τίτλος της φετινής διοργάνωσης είναι Συνυπάρξεις

Παρ
21
Ιουλ
Εικόνα tadmin

Ευάγγελος Λέμας: "Να αποδεχθούμε άμεσα την πρόταση του κ. Περιφερειάρχη για χρηματοδότηση του γηπέδου του Αγ. Νικολάου για την Αναγέννηση"

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΏΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" 
Ευάγγελος Λέμας: "Να αποδεχθούμε άμεσα την πρόταση του κ. Περιφερειάρχη για χρηματοδότηση του γηπέδου του Αγ. Νικολάου για την Αναγέννηση"
 

Παρ
21
Ιουλ
Εικόνα tadmin

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

από 08.00 ώρα της 20.07.2017 έως 08.00 ώρα της 21.07.2017  

 

Παρ
21
Ιουλ
Εικόνα tadmin

ΤΕΕ: συστήνεται Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού

Το TEE εκ του θεσμικού του ρόλου παρέχει στα μέλη του υπηρεσίες, ώστε οι μηχανικοί να βρίσκουν σε αυτό τον χρήσιμο σύμβουλο, τον συμπαραστάτη, τον δυναμικό εκπρόσωπο, τον συνεργάτη που χρειάζονται στην επαγγελματική καθημερινότητά τους. Για τους παραπάνω λόγους και για την καλύτερη λειτουργία του Τμήματος, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε την σύσταση του Γραφείου Υποστήριξης Μηχανικού. Σκοπός του γραφείου είναι να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες δομές του Τμήματος, και να προσφέρει δωρεάν νέες υπηρεσίες στους συναδέλφους, που είναι οικονομικά ενήμεροι στις οφειλές τους προς το ΤΕΕ.
Το Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού στελεχώνεται από επιστήμονες - συνεργάτες του ΤΕΕ, Νομικό, Οικονομολόγο – Λογιστή, Διπλωματούχο Μηχανικό και μόνιμο υπάλληλο του τμήματος.

Παρ
21
Ιουλ
Εικόνα tadmin

Κώστας Τσιάρας: «Στον πάγο» 21 δράσεις του ΕΣΠΑ

Τα δραματικά αποτελέσματα της κυβερνητικής ανικανότητας στο ΕΣΠΑ επισημαίνουν με ερώτηση που κατέθεσαν  προς το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης 54 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος κ. Κώστας Τσιάρας.
Στην ερώτησή τους οι γαλάζιοι Βουλευτές αναδεικνύουν μία σειρά από περιπτώσεις αναπτυξιακών προγραμμάτων, για τα οποία ενώ υπάρχουν εξασφαλισμένα χρήματα από ευρωπαϊκούς πόρους, αυτά λιμνάζουν ανεκμετάλλευτα εξ’ αιτίας της κυβερνητικής ανικανότητας να τα προωθήσει έγκαιρα.

Παρ
21
Ιουλ
Εικόνα tadmin

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Κινητής Αστυνόμευσης Καρδίτσας

ΔΕΥΤΕΡΑ (24/07/2017) ΩΡΕΣ 18:00-01:00:
Παλιούρι-Δαφνοσπηλιά-Απιδιά-Μολόχα
ΤΡΙΤΗ (25/07/2017) ΩΡΕΣ16:00-23:00:
Πευκόφυτο-Βλάσι-Δροσάτο-Φουντωτό-Λεοντίτο
ΤΕΤΑΡΤΗ (26/07/2017) ΩΡΕΣ16:00-23:00:
Φυλακτή – Νεράιδα– Νεοχώρι – Μπελοκομύτης – Καρίτσα
ΠΕΜΠΤΗ (27/07/2017) ΩΡΕΣ 08:00-15:00:
Πορτή-Δρακότρυπα -Οξυά – Αργιθέα – Θερινό –Μεσοβούνι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (28/07/2017) ΩΡΕΣ 08:00-15:00:
Καταφύγι - Λαμπερό – Καστανιά - Μούχα – Καροπλέσι – Ανθηρό
ΣΑΒΒΑΤΟ (29/07/2017) ---------------------------
ΚΥΡΙΑΚΗ (30/07/2017) ΩΡΕΣ 20:00-01:00
Κέδρος – Λουτρό – Μελισσοχώρι– Βαθύλακκος – Θραψίμι
 
 
 
 
 
 
 
Παρ
21
Ιουλ
Εικόνα tadmin

Φονικός σεισμός στην Κω με δυο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Δύο νεκροί, αρκετοί τραυματίες και ζημιές σε κτίρια είναι ο πρώτος απολογισμός της ισχυρής σεισμικής δόνησης μεγέθους 6,4 βαθμών που σημειώθηκε στις 01:32 το νησί της Κω. Πέντε τραυτματίες εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά μεταφέρονται με ελικόπτερο Σινούκ από την Κω στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας νεκρός είναι Τούρκος 39 ετών και ο δεύτερος Σουηδός, 27 ετών.
Αρκετοί κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού, λόγω του κλίματος πανικού που επικράτησε διανυκτέρευσαν στους δρόμους ενώ από το πρωί βρίσκεται στο νησί κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.
 
 
Παρ
21
Ιουλ
Εικόνα tadmin

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ''ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ'' Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Πρόταση για να εξασφαλιστεί ότι θα παραμείνουν στον αγροτικό χώρο, προς όφελος της εθνικής παραγωγικής διαδικασίας, εκτάσεις και ακίνητα «κόκκινων» δανειοληπτών που βρίσκονται στη δικαιοδοσία της υπό εκκαθάριση ΑΤΕ, επεξεργάζεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σελίδες

Εγγραφή στο