ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Την Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν από τις 7-23 Φεβρουαρίου του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας υποδέχεται το πρωί της Παρασκευής 4/10 η πόλη της Καρδίτσας.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/10 στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας κ. Δημ. Κανούτα, του Σχολικού Συμβούλου κ. Βασ. Μέλλου, των λαμπαδηδρόμων Νικόλαου Τσιώκου, Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ, Κων/νου Κοντούλη και Νικόλαου Γούσια, συνοδών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την υποδοχή της Φλόγας, τη  λαμπαδηδρομία στο κέντρο της πόλης και την τελετή αφής του Ολυμπιακού βωμού που θα στηθεί στην πλατεία Πλαστήρα.
            Σύμφωνα με το πρόγραμμα της λαμπαδηδρομίας, η άφιξη της Φλόγας προβλέπεται να γίνει στις 9.40 π.μ. στη διασταύρωση των οδών Ταλιαδούρου & Αλαμανή, όπου θα την παραλάβει ο 1ος λαμπαδηδρόμος.
Στις 9.43 π.μ. τη Φλόγα θα παραλάβει ο 2ος λαμπαδηδρόμος στην οδό Υψηλάντου 54.
Στις 9.46 π.μ. θα ξεκινήσει η τελετή άφιξης της Φλόγας στην πλατεία Πλαστήρα και αφή του Βωμού που θα βρίσκεται εκεί, η οποία θα συνδυαστεί με ημίωρη εκδήλωση.
            Ειδικότερα το πρόγραμμα της τελετής έχει ως εξής:
            - Άφιξη Ολυμπιακής Φλόγας- Αφή βωμού από λαμπαδηδρόμο
            - Άφιξη αντιπροσωπείας επισήμων της Ε.Ο.Ε. και της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων “SOCHI 2014”
            - Ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου, του Εθνικού Ύμνου της Ρωσίας και του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας και παράλληλη έπαρση σημαιών Ολυμπιακών Αγώνων, Ρωσίας και Ελλάδος  αντίστοιχα.
            - Χαιρετισμός Δημάρχου
            - Χαιρετισμός εκπροσώπου της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων
            - Χαιρετισμός εκπροσώπου Ε.Ο.Ε.
            - Ανταλλαγή δώρων
            - Πολιτιστικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής και του Χορευτικού “Μαίρη Ιωαννίδου”
Στις 10.16 π.μ. προγραμματίζεται η αναχώρηση της Φλόγας, η οποία θα παραληφθεί από τον 3ο λαμπαδηδρόμο.
Στις 10.19 ο 4ος λαμπαδηδρόμος θα παραλάβει τη Φλόγα στη διασταύρωση των οδών Γαριβάλδη & Υψηλάντου έως Λ. Δημοκρατίας 61 ( Αθλητικό Κέντρο Δ. Καρδίτσας), απ' όπου στις 10.22 θα συνεχίσει το ταξίδι της εποχούμενη με προορισμό τους Δελφούς.
            Ο Δήμος Καρδίτσας  προσκαλεί όλους τους Καρδιτσιώτες και ιδιαίτερα την εκπαιδευτική κοινότητα να συμμετάσχουν στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας για να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία και να έρθουν πιο κοντά στις διαχρονικές αξίες του Ολυμπισμού. Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.
            
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%