Πέμ
10
Ιαν
Εικόνα tadmin

Η Google με δωρεάν σεμινάριο στα Τρίκαλα Δίωρο σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Google Grow Greek Tourism Online με τον Δήμο Τρικκαίων

Στην εξειδίκευση της δράσης Google Grow Greek Tourism Online, που παρουσιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2018 από τα Τρίκαλα για όλη τη Θεσσαλία, προχωρά η Google. Ο παγκόσμιος κολοσσός της πληροφορίας και του διαδικτύου θα υλοποιήσει δωρεάν δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων. το Σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, αλλά και σ όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλον τον χρόνο.
Το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 18.30 - 20.30, στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα με θέμα: «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις», το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο και την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google.
Δευ
07
Ιαν
Εικόνα tadmin

Γιώργος Σακελλαρίου ''καθαρά ακομμάτιστη αυτοδιοικητική παράταξη''

Σε ημερήσιο τύπο της Αθήνας αλλά και σε τοπικό τύπο έντυπο και ηλεκτρονικό, το όνομά μου φαίνεται να «μπαίνει» και να «βγαίνει» από τις λίστες των Δημάρχων που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Για τον λόγο αυτό, αισθάνομαι την ανάγκη να  δηλώσω πως η «Συμμαχία Ανασυγκρότησης του Δήμου Παλαμά» στην οποία έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, είναι μια καθαρά ακομμάτιστη αυτοδιοικητική παράταξη. Απαρτίζεται από δραστήρια άτομα που ανήκουν σε διάφορους πολιτικούς χώρους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το καλό του τόπου μας. Στις εκλογές του Μαΐου του 2014 αλλά και σε αυτές του Μαΐου του 2019 δεν επιθυμούσε και ούτε επιθυμεί να αποκτήσει οποιαδήποτε κομματική απόχρωση. Επομένως αυτό που προσδοκά δεν είναι η οποιαδήποτε κομματική στήριξη αλλά η στήριξη των συμπολιτών μας που θα της δώσει την δυνατότητα να συνεχίσει το έργο της και την επόμενη τετραετία.
 
Δευ
07
Ιαν
Εικόνα tadmin

Φώτης Αλεξάκος ''Η αντίληψη περί εμπλοκής των κομμάτων στις Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι παρωχημένη ''

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Σχετικά με δημοσιεύματα που εμπλέκουν τα κόμματα στην Αυτοδιοίκηση έχω να δηλώσω τα εξής:
Η αντίληψη περί εμπλοκής των κομμάτων στις Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι παρωχημένη και μας γυρίζει χρόνια πίσω. Παρόλα αυτά, είναι αλήθεια ότι και στο Δήμο μας κάποιοι αναζήτησαν κομματική στήριξη για τους δικούς τους λόγους. Η κοινωνία θα τους κρίνει.
Εμείς από την πλευρά μας, όπως και το 2014, έτσι και σήμερα, θα συνεχίσουμε και πάλι την προσπάθειά μας με ανεξάρτητη πρόταση, η οποία έχει σαν επίκεντρο τον Δημότη.
Το γεγονός ότι τον τρόπο που εργαστήκαμε και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε ασπάζονται ολοένα και περισσότεροι Δημότες από όλο το πολιτικό φάσμα, μας τιμά και μας δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη.
Δευ
07
Ιαν
Εικόνα tadmin

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΕΛΙΤΗΝΗΣ ΜΑΞΙΜΟ

Με μεγαλοπρέπεια ετελέσθη στη Μασσαλία ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο λιμάνι της πόλεως. Το πρωί χοροστάτησε στον Όρθρο, λειτούργησε και ετέλεσε τον Μέγα Αγιασμό ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, συμπαραστατούμενος υπό των Αρχιμανδριτών κ. Δημητρίου Πλουμή και κ. Sébastien Garnier, καθώς και υπό του Πρεσβυτέρου π. Jean-Baptiste.

Σάβ
05
Ιαν
Εικόνα tadmin

Μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα ταλαιπωρεί την ηλεκτροδότηση οικισμών της γραμμής Αμάραντου -Σαραντάπορου

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με την ηλεκτροδότηση μιας γραμμής στα χωριά Αμάραντου, Σαραντάπορο, Μολόχα, Νεράϊδα, Μεγαλάκκος, Κουκέϊκα.
Οι κάτοικοι επί τρεις μέρες βρίσκονται υπό καθεστώς πολύωρων διακοπών ρεύματος τόσο κατά την χιονόπτωση, όσο και όταν δε υπάρχει έντονο καιρικό  φαινόμενο
Η γραμμή ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα παροχής και η τεχνική διαδικασία επίλυσης είναι σε γνώση, αλλά δεν υπήρξε καμιά κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.
Η οργή των κατοίκων ξεχειλίζει και δικαιολογημένα μιλούν για εγκατάλειψη σε ότι αφορά το πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί σε κάθε ισχυρό έντονο καιρικό φαινόμενο.

Παρ
04
Ιαν
Εικόνα tadmin

Χαμηλές οι θερμοκρασίες στην πολη. Άρχισε να παγώνει το νέο χιόνι

Μεγάλη προσοχή στις χαμηλές θερμοκρασίες στα επόμενα 24ωρα με ότι συνεπάγετε στις προφυλάξεις στις μετακινήσεις και στα εξωτερικά δίκτυα ύδρευσης και φυσικού αερίου.
Πολλά σημεία στο οδόστρωμα είναι παγίδες τόσο για πεζούς όσο και για οχήματα και δείτε τις θερμοκρασίες για τις επόμενες 24 ώρες.

Πέμ
03
Ιαν
Εικόνα tadmin

Πηγές του Εφετείου: «Άδειο το σπίτι Μανιαδάκη». Επιβεβαιώνονται οι αρχές ότι ήθελε να διαφύγει στο εξωτερικό, λένε οι ίδιες πηγές

Μηδενικά ήταν τα ευρήματα στο σπίτι του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη μετά την αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποίησαν νωρίτερα οι Εισαγγελείς Διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο των εισαγγελέων και αστυνομικών που μετέβησαν στην οικία του κατηγορούμενου για δωροδοκία στην υπόθεση της Novartis βρεθηκε ενώπιον ενός «άδειου σπιτιού».

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ήταν σχεδόν αναμενόμενη στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ενώ πηγές από το Εφετείο τονίζουν πως η «άδεια οικία» επιβεβαιώνει τις αρμόδιες αρχές ότι «ο καθηγητής ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό».

Ο ίδιος πάντως ο κ. Μανιαδάκης θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου το οποίο καλείται να κρίνει αν θα παραμείνει ή όχι σε ισχύ η διάταξη των εισαγγελέων για απαγόρευση εξόδου του από την χώρα.

 

Τρί
01
Ιαν
Εικόνα tadmin

«Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση» - Αποκαλυπτικό μήνυμα Αντώναρου για το σκάνδαλο Novartis

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημείωσε πως αποτελεί ενδεχομένως την είδηση της χρονιάς η χθεσινή σύλληψη του μάρτυρα κλειδί στην υπόθεση Novartis στο αεροδρόμιο.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή κάνει μάλιστα λόγο για... «αντίστροφη μέτρηση», σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Να μου το θυμηθείτε!

Αυτή είναι όχι η είδηση της ημέρας, αλλά ενδεχομένως και της χρονιάς.

Προφανώς το εν λόγω άτομο προσπαθούσε να το "σκάσει" από τη χώρα -- ενδεχομένως με προορισμό χώρα με την οποία δεν υπάρχει συμφωνία έκδοσης, αλλά και όπου ισχύουν πιο χαλαροί κανόνες ανταλλαγής πληροφοριών για τις ροές χρημάτων.

Γι αυτό είχε φροντίσει να στείλει εκεί την οικοσκευή του. Αλλά επειδή οι εν λόγω μάρτυρες συγκεντρώνουν το...ενδιαφέρον όχι μόνον των ελληνικών διωκτικών αρχών, αλλά και...άλλων , η οργανωμένη φυγή ματαιώθηκε.

Τρί
01
Ιαν
Εικόνα tadmin

Πρωτοχρονιά 2019: Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία

Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για το σχολικό έτος 2019 σε όλα τα σχολεία της χώρας, σηματοδοτώντας το τέλος των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2019 για τους μαθητές όλης της χώρας αλλά και τους εκπαιδευτικούς. 

 

 

Όπως αναφέρεται και στην σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας, τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα μείνουν κλειστά έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, για τις διακοπές των Χριστουγέννων 2018, της Πρωτοχρονιάς 2019 και των Θεοφανείων 2019.

Το πρώτο κουδούνι για το 2019 θα χτυπήσει στις 8 Ιανουαρίου για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, όταν και θα ανοίξουν τα σχολεία.

Δευ
31
Δεκ
Εικόνα tadmin

Aρχισε πριν λίγο η χιονόπτωση στον ορεινό όγκο

Άρχισε ηδη η χιονόπτωση στον ορεινό όγκο και στην Λίμνη Πλαστήρα όπου η τουριστική πληρότητα  έχει ξεπεράσει το 90%
Όπως ηδη βλέπουμε από την κάμερα του μετεωρολογικού σταθμού στην Φυλακτη Καρδίτσας και το www.fylakti.com το τοπίο ήδη έχει ασπρίσει από την νέα χιονόπτωση

Σελίδες

Εγγραφή στο