Παρ
15
Ιουν
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα υποδεχθεί απότμημα ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη στα προπύλαια του ομωνύμου Ιερού Προσκυνήματος στα Βούναινα.

Τετ
13
Ιουν
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ 

Πέμ
07
Ιουν
Εικόνα tadmin

Ιερά Παράκληση για τους μαθητές και τις μαθήτριες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, χοροστάτησε στην ιερά Παράκληση προς τον Δεσπότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού των παιδιών μας που υπόκεινται στις προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Τετ
06
Ιουν
Εικόνα tadmin

3ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου με σκοπό τη στήριξη του Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ”.

Τα παιδιά παίζουν για τα παιδιά

Τετ
06
Ιουν
Εικόνα tadmin

Μεγάλη η προσέλευση παιδιών στις ιερές Παρακλήσεις υπέρ βοηθείας, ενόψει Πανελλαδικών

Μεγάλη η προσέλευση των παιδιών μας στις ιερές Παρακλήσεις προς τον Δεσπότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού αυτών, αφού υπόκεινται στις προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις τους

Τετ
06
Ιουν
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, θα υποδεχθεί την ιερά εικόνα του Αγίου, η οποία φυλάσσεται στο κειμηλιαρχείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, στον αύλειο χώρο του ομωνύμου Ιερού Ναού Δ.Δ. Αρτεσιανού.

Ακολούθως, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει.

Παρ
01
Ιουν
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 8:00΄μ.μ.,

Τρί
29
Μάιος
Εικόνα tadmin

Ψήφισμα του Συλλόγου Τριτέκων για τον θάνατο της Δέσποινας Σινάνι – Θεοδωροπούλου

ο Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκων Νομού Καρδίτσας, συνεδρίασε έκτακτα με το άγγελμα της είδησης του θανάτου της Δέσποινας Σινάνι – Θεοδωροπούλου, συζύγου του προέδρου του Συλλόγου μας Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου.

Η Δέσποινα έδωσε τα μέγιστα στην δημιουργία και την ανάπτυξη του συλλόγου μας και ήταν πάντα δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια.

 

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω.

 

Σύσσωμο το Δ.Σ. να παραστεί στην κηδεία της εκλιπούσας την Τετάρτη 29/5/2018 στις 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας.

Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στους συγγενείς της.

Να καταθέσει στέφανο στη σορό της.

Να δημοσιευθεί το ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Το παρόν ψήφισμα να παραδοθεί στην οικογένειά του.

 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκων Νομού Καρδίτσας

Παρ
25
Μάιος
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή της Πεντηκοστής 27 Μαΐου 2018, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Στη συνέχεια, θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού της Γονυκλισίας.

Πέμ
24
Μάιος
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο προ της Πεντηκοστής (Ψυχοσάββατο) 26 Μαΐου 2018, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων αδελφών μας στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρδίτσης.

Σελίδες

Εγγραφή στο