Τρί
15
Ιαν
Εικόνα tadmin

Χοροστασίες του Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου, Πέμπτη και Παρασκευή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, εορτή του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Αντωνίου του μεγάλου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Δ.Δ. Αγίου Αντωνίου Φαρσάλων.

Παρ
11
Ιαν
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή μετά τα Φώτα 13 Ιανουαρίου 2019, θα μεταβεί στην πόλη της Ευβοίας, ώστε να μετάσχει στην Θεία Λειτουργία και το ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού πατρός του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Νικοδήμου Ευσταθίου, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Πέμ
10
Ιαν
Εικόνα tadmin

Τέσσερα χρόνια από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρου Κυρίλλου του Β

Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00΄π.μ., υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρου Κυρίλλου του Β΄ επί τη συμπληρώσει τεσσάρων ετών από της κοιμήσεώς του.
Δευ
07
Ιαν
Εικόνα tadmin

Θεοφάνεια στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε η δέηση και η ρίψη του Τιμίου Σταυρού για τον καθαγιασμό των νερών της λίμνης Ν. Πλαστήρα στο φράγμα.

Δευ
07
Ιαν
Εικόνα tadmin

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΠΗΛΙΑΣ

Με λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα η Εορτή των Θεοφανίων στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς και ο Αγιασμός των υδάτων στην φυσική λίμνη της Στεφανιάδος από τον Καθηγούμενο Αρχιμ. Νεκτάριο Μητρόπουλο παρουσία του αντιδημάρχου κ. Νικολάου Τουραλιά και κατοίκων της περιοχής παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Σάβ
05
Ιαν
Εικόνα tadmin

Κοπή βασιλόπιτας για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο

Φοιτητές και φοιτήτριες του Νομού μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 στις 6 το απόγευμα, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας. Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα με πολύ κέφι, χαρά και αισιοδοξία, η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία και την κοπή της βασιλόπιτας. Στην συνέχεια διανθίστηκε από μουσικές μελωδίες και τραγούδια υπό την διεύθυνση του καθηγητή μουσικής κ. Άγγελου Παλαπέλα. Οι φοιτητές είχαν την ευλογία και χαρά να δουν από κοντά τον Μητροπολίτη τους, να συζητήσουν μαζί του αλλά να πάρουν και την ευχή του.

Παρ
04
Ιαν
Εικόνα tadmin

Χοροστασίες Κυριακής και Δευτέρας του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, εορτή των Θεοφανείων του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Τετ
02
Ιαν
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Η πρώτη του νέου πολιτειακού έτους 2019 στην Τοπική μας Εκκλησία

Δευ
31
Δεκ
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος

Σάβ
29
Δεκ
Εικόνα tadmin

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Ι Ε Ρ Α    Α Γ Ρ Υ Π Ν Ι Α

Σελίδες

Εγγραφή στο