Παρ
08
Ιουν
Εικόνα tadmin

9η Ιουνίου, Διεθνής Ημέρα Αρχείων

 

Γνωρίζατε ότι

Πέμ
07
Ιουν
Εικόνα tadmin

‘’Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ’’ του Θωμά Τσιούκη

Τις τελευταίες ημέρες μετά το θέατρο του παραλόγου από την κυβέρνηση, που όμοια της  δεν βρέθηκε να πολεμά με τόσο μένος την αγάπη για την πατρίδα και την ιστορία μας , έλαβαν χώρα εκατοντάδες συλλαλητήρια σε πολλές πόλεις της  Ελλάδας. Το κοινό μήνυμα του λαού είναι ένα : ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.

 

Δευ
04
Ιουν
Εικόνα tadmin

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ «Ευρώπη». Σπύρου Ε. Λάππα, Βουλευτή Σύριζα Ν. Καρδίτσας

(Μαξ Βέμπερ: «Δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε το εφικτό, αν δεν επιδιώκαμε το ανέφικτο»). 

Τρί
29
Μάιος
Παρ
18
Μάιος
Εικόνα tadmin

Θάνος Σκάρλος: «Η εντολή που έλαβε η Δημοτική Αρχή είναι να προασπίζει τα συμφέροντα του Δήμου»

Δεν είχαμε πράγματι καμία πρόθεση να σχολιάσουμε πρόσφατα συνεχή δημοσιεύματα της μείζονος αντιπολίτευσης που παρότι δημοσίως παραδέχεται ότι «δεν καταλαβαίνει», κάτι που το έχουν διαπιστώσει οι συνδημότες μας,   εξακολουθεί να υιοθετεί την τακτική της «λάσπης στον ανεμιστήρα» που χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό.

Παρ
18
Μάιος
Εικόνα tadmin

Η Ομογένεια ως γέφυρα ενδυνάμωσης των οικονομικών συναλλαγών και των επενδύσεων και οι προϋποθέσεις αναστροφής του brain - drain

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο ελληνισμός της διασποράς είναι ο καλλίτερος πρεσβευτής της χώρας μας στο εξωτερικό. Γιατί, πράγματι, στις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα, οι ομογενείς μας είναι παρόντες και δίνουν πάντα το δικό τους αγώνα για τα εθνικά μας δίκαια. Είναι επίσης αλήθεια, ότι οι συμπατριώτες μας, σε όποια γωνιά του κόσμου και να βρίσκονται, συγκροτούν δυναμικές Κοινότητες, εργάζονται, δημιουργούν και προκόβουν.

Παρ
11
Μάιος
Εικόνα tadmin

ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ …ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. (Σπύρου Λάππα, Βουλευτή Σύριζα Ν. Καρδίτσας).

Κάθε εκλογικό  σύστημα αποτυπώνει το πολιτικό στίγμα και την πολιτική πρακτική  της εποχής, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί συνέπεια ιδεολογικής επεξεργασίας και πολιτικής στόχευσης.
Σάβ
05
Μάιος
Εικόνα tadmin

Η κυβέρνηση να αφήσει στην άκρη τους πειραματισμούς στο χώρο της υγείας Του Σωτήρη Κουλοκτσή

Του Σωτήρη Κουλοκτσή

Ιατρού Καρδιολόγου - Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας 

 

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας ορίζει την πολιτική στο χώρο της υγείας ως «… το σύνολο των κανόνων και των μέτρων που ρυθμίζουν σε μια χώρα την παροχή, διανομή και κατανάλωση των παροχών υγείας, με σκοπό τη διασφάλιση και τη βελτίωση του επιπέδου υγείας του πληθυσμού».  

Παρ
13
Απρ
Εικόνα tadmin

Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση συνεχίζει έναν πολύ κατηφορικό δρόμο για τα συμφέροντα της πατρίδας μας

«Η ΝΔ θα επιδιώξει ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις ακόμη και αν έχει αυτοδυναμία μετά τις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Είναι μια θέση την οποία είχε εκφράσει ο Πρόεδρός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, κ. Κώστας Τσιάρας.

Παρ
13
Απρ
Εικόνα tadmin

Μυρίζει Μπαρούτι Στην Ευρύτερη Περιοχή Συρίας - μέσης Ανατολής - ανατολικής Μεσογείου

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας επισημαίνει τους νέους ακόμα πιο σοβαρούς κινδύνους για τον ελληνικό λαό κι όλους τους λαούς της περιοχής εξαιτίας της όξυνσης των αντιθέσεων – ανταγωνισμών ανάμεσα στις αντιμαχόμενες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και τις συμμαχίες τους. Δεν είναι ο «ανθρωπισμός» , ούτε η «τρομοκρατία» που κινούν τέτοιες και τόσες στρατιωτικές δυνάμεις σε αυτή τη μεγάλη γεωστρατηγικής-οικονομικής σημασίας έκταση . Είναι το ανηλεές κυνηγητό για το μοίρασμα αγορών , ενίσχυση της θέσης της μιας δύναμης έναντι της άλλης , το πλιάτσικο όλων των πλουτοπαραγωγικών πόρων και η διασφάλιση των δρόμων μεταφοράς στα μέτρα και τις επιδιώξεις της κάθε πλευράς.

 

Σελίδες

Εγγραφή στο