Παρ
13
Απρ
Εικόνα tadmin

Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση συνεχίζει έναν πολύ κατηφορικό δρόμο για τα συμφέροντα της πατρίδας μας

«Η ΝΔ θα επιδιώξει ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις ακόμη και αν έχει αυτοδυναμία μετά τις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Είναι μια θέση την οποία είχε εκφράσει ο Πρόεδρός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, κ. Κώστας Τσιάρας.

Παρ
13
Απρ
Εικόνα tadmin

Μυρίζει Μπαρούτι Στην Ευρύτερη Περιοχή Συρίας - μέσης Ανατολής - ανατολικής Μεσογείου

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας επισημαίνει τους νέους ακόμα πιο σοβαρούς κινδύνους για τον ελληνικό λαό κι όλους τους λαούς της περιοχής εξαιτίας της όξυνσης των αντιθέσεων – ανταγωνισμών ανάμεσα στις αντιμαχόμενες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και τις συμμαχίες τους. Δεν είναι ο «ανθρωπισμός» , ούτε η «τρομοκρατία» που κινούν τέτοιες και τόσες στρατιωτικές δυνάμεις σε αυτή τη μεγάλη γεωστρατηγικής-οικονομικής σημασίας έκταση . Είναι το ανηλεές κυνηγητό για το μοίρασμα αγορών , ενίσχυση της θέσης της μιας δύναμης έναντι της άλλης , το πλιάτσικο όλων των πλουτοπαραγωγικών πόρων και η διασφάλιση των δρόμων μεταφοράς στα μέτρα και τις επιδιώξεις της κάθε πλευράς.

 

Παρ
13
Απρ
Εικόνα tadmin

‘Εμείς Είμαστε Η Λύση Του Προβλήματος’ Του Ηλία Σχορετσανίτη

Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης συγκλήθηκε ειδική συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με θέμα «Ενημέρωση και συζήτηση για την αντιμετώπιση προβλημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας». Παρόντες ήταν τόσο ο Δήμαρχος, το Προεδρείο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου, όσο και οι βουλευτές του νομού Καρδίτσας, ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και ο Πρόεδρος των Ιατρών του Νοσοκομείου.

Τετ
04
Απρ
Εικόνα tadmin

‘Τα πεζοδρόμια και οι Κ.Χ. ανήκουν στους πεζούς’ του Ξυλομένου Κωνσταντίνου

‘Τα πεζοδρόμια και οι Κ.Χ. ανήκουν στους πεζούς’

Τρί
03
Απρ
Εικόνα tadmin

Η κοινωνία των πολλών απαιτεί και ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τη δίκαιη ανάπτυξη και την ασφάλεια της χώρας

Η χώρα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή μετά την περιπέτεια της χρεοκοπίας και των μνημονίων. Για πρώτη φορά επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Κυρ
01
Απρ
Εικόνα tadmin

Ο Επαγγελματικός Κόσμος Της Πόλης Στενάζει Και Εμείς Αναρωτιόμαστε: Που Είναι Ο Δήμος;

Πριν από τις Δημοτικές εκλογές του 2014 είχαμε τονίσει την επιτακτική ανάγκη να τονωθεί η τοπική αγορά μέσω της αύξησης της επισκεψιμότητας και προσβασιμότητας στην πόλη μας.  Σήμερα, μετά από 4 χρόνια, ο επαγγελματικός κόσμος της Καρδίτσας στενάζει και δεν ευθύνεται μόνο η υπέρμετρη φορολόγηση για την κατάντια μας αυτή, αλλά η απραξία πολλών φορέων.

 

Πέμ
29
Μαρ
Εικόνα tadmin

Επίκαιρη Ερώτηση για την αναβάθμιση του Κέντρου Ζωικών Γενετικών Πόρων Καρδίτσας

Η κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κατέθεσε τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου με θέμα: «Αναβάθμιση του Κέντρου Ζωικών Γενετικών Πόρων Καρδίτσας». Λόγω κωλύματος του Υπουργού η ερώτηση θα απαντηθεί μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Πέμ
15
Μαρ
Εικόνα tadmin

‘Το Δημογραφικο Ειναι Το Πρωτο Εθνικο Προβλημα’, του Δημήτρη Σιούφα πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων

Στέκομαι διαχρονικά, δίπλα στην πολύτεκνη οικογένεια, την στήριζα και την στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και ιδέες μου.

Τετ
14
Μαρ
Εικόνα tadmin

Το τεχνολογικό χάσμα και η ριζωμένη άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Μη φοβάσαι να κάνεις ένα μεγάλο άλμα. Δεν μπορείς να περάσεις ένα χάσμα με μικρά πηδηματάκια». (David Lloyd George, 1863-1945, Βρετανός Πρωθυπουργός)

Δευ
12
Μαρ
Εικόνα tadmin

Διαδικασία Φύτευσης νέου αμπελώνα

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι το αμπέλι, και ειδικά το οινοποιήσιμο, είναι μια πλήρως ελεγχόμενη καλλιέργεια, καθώς από το 1987 και μετά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω των κοινοτικών κανονισμών επιτρέπει τη φύτευση με οινοποιήσιμες ποικιλίες μόνο σε περιπτώσεις άδειας φύτευσης ή αναφύτευσης.

Σελίδες

Εγγραφή στο