Τετ
20
Ιουν
Εικόνα tadmin

Εκδήλωση για τη Ρένα Κυριακού από το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από τη γέννηση της Ρένας Κυριακού (1917-1994) οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας θέλοντας να τιμήσουν τη μεγάλη μας μουσουργό ερμηνεύουν έργα όλων των συνθετικών της περιόδων.

Τετ
20
Ιουν
Εικόνα tadmin

Πρόγραμμα της Αποψινής Έναρξης Των Καραϊσκακείων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018
Κεντρική πλατεία Καρδίτσας – Ώρα 9:00 μ.μ.
>Τελετή Έναρξης – Χαιρετισμοί
Α ΄ Μέρος
Συμμετέχουν:
-Όλα τα ξένα και τοπικά χορευτικά συγκροτήματα καθώς επίσης και η Φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας
-Η Δημιουργική Ομάδα Αργεντίνικου tango του Θεάτρου «Όψεις»
-Ομάδα προσφύγων που διαμένουν στην Καρδίτσα και θα παρουσιάσουν ορισμένα τραγούδια. Παραδοσιακό τραγούδι από τη Χρύσα Θεολόγη.
Β ΄ Μέρος
Μουσικoxoρευτικό δρώμενο από τη Λαογραφική Εταιρεία Μουσικών και Χορευτικών Μελετών «Νικόλαος Πλαστήρας» με λαϊκά τραγούδια της δεκαετίας του ΄50.
Θα ακολουθήσει Συναυλία αφιερωμένη στην προσφυγιά και τη μετανάστευση με ανάλογα τραγούδια.
> Βραδιά Φιλίας
 
Πρόγραμμα Πέμπτης 21 Ιουνίου 2018
Δευ
18
Ιουν
Εικόνα tadmin

Η Παγκόσμια Ημέρα Της Μουσικής Με Τα Μουσικά Σύνολα Του Ωδείου Καρδίτσας

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Παυσίλυπο

Παρ
15
Ιουν
Εικόνα tadmin

Όλα είναι έτοιμα για την 51η Διεθνή Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια

Όλα είναι έτοιμα για την 51η Διεθνή Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει, από 20 έως 26 Ιουνίου, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

Παρ
15
Ιουν
Εικόνα tadmin

’Σεμινάριο επίδειξης κομμώσεων– Παρουσίαση Καλλιτεχνικών χτενισμάτων’’ στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Καρδίτσας

Στην αίθουσα Εργαστηρίων Κομμωτικής του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 σεμινάριο για τους σπουδαστές του  ΙΕΚ ΟΑΕΔ , με θέμα:
 ‘’Επίδειξη μοντέρνου κουρέματος– Παρουσίαση Καλλιτεχνικών χτενισμάτων’’. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Καρδίτσας είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά και να απολαύσουν  τις όμορφες δημιουργίες του βραβευμένου Έλληνα κομμωτή Σάκη Γιαννούλα (Sakis Giannoulas). Ο καταξιωμένος θεσσαλός κομμωτής με πολλά βραβεία στο Βαλκανικό Φεστιβάλ και στον Παννελλήνιο Διαγωνισμό Κομμωτικής & ALL Star Barber Trophy 2018  εντυπωσίασε τους σπουδαστές του Β΄εξαμήνου ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!! Ευχαριστούμε τον ταλαντούχο κομμωτή για την προθυμία του να δείξει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες στους καταρτιζόμενους...!!!!!!
 

Πέμ
14
Ιουν
Εικόνα tadmin

Πάρτυ ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου - Ορίζοντες¨

Μια ξεχωριστή ημέρα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι νέοι-ες του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου - Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας για να κλείσουν ευχάριστα τη φετινή σχολική περίοδο κάνοντας το δικό τους πάρτι με μουσική  από τον κ. Άγγελο Παλαπέλα και τρεις μαθητές του από το μουσικό σχήμα μπαντίνα (Αθανασίου Τριανταφυλλιά, φλάουτο, Βήτου Ελπίδα, σαξόφωνο και Παλαπέλας Φίλιππος, κιθάρα) παρουσιάζοντας τα τραγούδια της χορωδίας τους, που δημιουργήθηκε φέτος,  στους εθελοντές του Κέντρου, στους γονείς, καθώς και στο Δ.Σ, την Πρόεδρο, την κα. Αντωνίου Ελένη, τον Αντιπρόεδρο κ. Ψημμένο Σωτήρη, καθώς και τα μέλη του κα. Κολοβού Αλέξάνδρα, κα. Ζιάκα Σταυρούλα, κ. Σουφλάκο Βασίλη, κ. Κατσάρα Κων/νο και τον κ. Ψαχούλα Ορέστη.

Πέμ
14
Ιουν
Εικόνα tadmin

Εκπαιδευτική Ομιλία Στο Τμήμα Ε.Ε.Σ Καρδίτσας

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ) Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική ομιλία της κ. Φωτεινής Σιαματά, Διαιτολόγου-Διατροφολόγου, με θέμα «Μεσογειακή Διατροφή».

Πέμ
14
Ιουν
Εικόνα tadmin

«Eκεί που φτερουγίζει ο νους….» Συναυλία καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας

Ένα υπέροχο ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της μουσικής θα μας χαρίσουν καθηγητές του Μουσικού  Σχολείου Καρδίτσας την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ.

Τρί
12
Ιουν
Εικόνα tadmin

Ημερήσια Εκδρομή ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου –Ορίζοντες¨

Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικοποίησης οι νέοι –ες του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου –Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, ημερήσια εκδρομή  στα Καλύβια Φυλακτής.

Τρί
12
Ιουν
Εικόνα tadmin

H Kωμωδία του Αιστοφάνη "Νεφέλες" στο Θέατρο Όψεις

Η Πειραματική Σκηνή του Τμήματος Ενηλίκων του  Δημιουργικού Εργαστηρίου , παρουσιάζει την Κωμωδία του Αριστοφάνη « Νεφέλες», για δυο μοναδικές παραστάσεις, την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ώρα 9.30, στην Αυλή του Θεάτρου Όψεις.  Κεντρικός ήρωας του έργου είναι ο Στρεψιάδης, ένας  Αθηναίος χωριάτης, παντρεμένος με μία αριστοκράτισσα, κι απέκτησαν ένα γιο, τον Φειδιππίδη, που αναθρεμμένος σαν αριστοκράτης, έφτασε στο σημείο να καταχρεώσει τον πατέρα του με τις σπατάλες του και την άσωτη ζωή του.

Σελίδες

Εγγραφή στο