Πρώτη Προπόνηση για τον Α.Σ. Πλαστήρα μέσα σε Ευχάριστο Κλίμα και Όρεξη για Δουλειά

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

 

<< Πρώτη για τον Α.Σ. Πλαστήρα τη Δευτέρα 07/08/2017 μέσα σε ευχάριστο κλίμα και όρεξη για δουλειά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες και το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Τσίλια και βασικός στόχος είναι η ομάδα να δέσει τους παλιούς – πλην όμως νεαρούς παίχτες - που παρέμειναν στην ομάδα,  με τα νέα παιδιά που έρχονται από το παιδικό τμήμα και έχουν σαν στόχο να καθιερωθούν και να διακριθούν στο αντρικό τμήμα. Όλοι υποσχέθηκαν ότι θα έχουμε άλλη μια ενδιαφέρουσα χρονιά με καλό ποδόσφαιρο και ανάδειξη των ατομικών ταλέντων>>.

Description: C:\Users\ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΤΟΥΖΑΣ\Desktop\20732806_681940865350388_217552197_n.jpg

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ

Μεταγραφή ουσίας και επένδυση για το μέλλον για τον Α.Σ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ, με την απόκτηση του Τάσου Μπαλατσούκα ο οποίος ήρθε να καλύψει το κενό της ομάδας στη θέση με το Νο 1. Γεννημένος το 2001, προέρχεται από τις ακαδημίες του Αστέρα Καρδίτσας και την προηγούμενη ποδοσφαιρική σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Α.Ο. Μορφοβουνίου. Επίσης, υπήρξε μέλος της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Καρδίτσας. Ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και το νεαρό της ηλικίας του ρόστερ του Α.Σ. Πλαστήρα και τον καλοσωρίζουμε στο αντρικό τμήμα της ακαδημίας μας.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Aισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση του Α.Ο.Μορφοβουνίου, τον προπονητή της ομάδος, κ. Κοντοστέργιο και τους συμπαίχτες μου για τη άψογη συνεργασία μας τη χρονιά που πέρασε.  Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους  και πάντα επιτυχίες.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%