ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ LANCIA YPSILON

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Η οικογένεια του πεντάπορτου Lancia Ypsilon μεγάλωσε με την προσθήκη των δυο νέων εκδόσεων Elefantino και Momodesign. Το Ypsilon Elefantino απευθύνεται κυριως σε νεαρό κοινό. Το ελεφαντάκι ως σήμα αυτής της έκδοσης είναι άρρηκτα δεμένο με την Lancia καθώς χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον γιο του ιδρυτή της Lancia, Gianni Lancia  το 1953. Από το 1997 έως το 2003 σημείωσε περισσότερες από 320.000 πωλήσεις και είχε διείσδυση 45% στις συνολικές πωλήσεις του μοντέλου.

Δύο νέα εξωτερικά χρώματα, τυρκουάζ και μωβ, και 5 νέοι bicolore συνδυασμοί με την πίσω πόρτα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα  προστίθενται στην υπάρχουσα παλέτα του μοντέλου για την έκδοση Elefantino. Το logo Elefantino στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, οι διακοσμητικές λωρίδες στους πλαϊνούς καθρέφτες και τα γραφικά στην κολώνα διαφοροποιούν εξωτερικά τη νέα έκδοση. Η νέα μαύρη ταπετσαρία με τιρκουάζ  ή φούξια λεπτομέρειες και ραφές ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα του αμαξώματος, το δερμάτινο τιμόνι και τα διακοσμητικά χρωμίου στο ταμπλό δίνουν μια αίσθηση ανανέωσης.

Στην Ελλάδα το Lancia Ypsilon Elefantino  διατίθεται με τους κινητήρες 1.2 69 ίππων βενζίνης και 1.3 95 ίππων πετρελαίου οι οποίοι συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Από 10.668 ευρώ συμπεριλαμβάνεται το όφελος της απόσυρσης και η προσφορά.

Το νέο Υpsilon S Momodesign δημιουργήθηκε από την ανανέωση της συνεργασίας των δύο ιταλικών μαρκών Lancia & Momodesign. Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία ενώνει το κομψό στυλ της Lancia με το αθλητικό πνεύμα της μιλανέζικης μάρκας. Η νέα έκδοση Ypsilon S Momodesign απευθύνεται κυρίως σε αντρικό κοινό.

Διατίθεται σε μια πλούσια παλέτα εξωτερικών χρωμάτων η οποία μεταξύ άλλων προσφέρει πέντε bicolore συνδυασμούς; η μαύρη ματ πίσω πόρτα, η οροφή και οι καθρέφτες έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος τονίζοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μοντέλου. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με το νέο σχεδιασμό του πίσω προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται λεπτομέρειες χρωμίου, με τις χειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος, με γραφικά Momodesign στις κολώνες του αυτοκινήτου και με 15'' μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Το μαύρο χρώμα στο ταμπλό και στις επενδύσεις των θυρών, η νέα ταπετσαρία με γραφικά Momodesign, οι γκρι ραφές στο τιμόνι και στο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων καθώς και το  κίτρινο χρώμα στις ενδείξεις των οργάνων επιβεβαιώνουν τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Στην ελληνική αγορά το Ypsilon Momodesign διατίθεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.300 κ.εκ. με στάνταρτ σύστημα Start & Stop, o οποίος αποδίδει 95 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Από 14.428 ευρώ συμπεριλαμβάνεται το όφελος της απόσυρσης και η προσφορά.
 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%