ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Την εντονη δυσαρεσκεια εξεφρασε ο προεδρος του Εμπορικου Συλλογου Ηλιας Αντωνιου για την κατασταση που διαμορφωνεται στην αγορα Καρδιτσας απο πλανωδιους μικροπωλητες και φυσικα ενα παρεμποριο που χτυπαει τους εμπορους σε μια δυσκολη στιγμη.Ο κ Αντωνιου εκανε εναν απολογισμο δρασης που εχει αναλαβει ωστε να ανακουφισει τους εμπορους που πλεον καταρρεουν λογω οικονομικης ασφυξιας.
Αναλυτικα στην ομλια του προς τους φορεις που παρακολουθησαν την συνελευση του Εμπορικου συλλογου δηλωσε τα εξης.

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ Ή ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟ 1/1/2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ 519 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ - ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ - ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ 50% ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ 15% ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ: ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ Ή ΓΡΑΠΤΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ, ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
ΩΣΤΟΣΟ, ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ: ΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΕΚΘΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ, Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩΝ, Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.    
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΘΕΣΑΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΦΕΙΔΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ 9:1 ΑΔΕΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΠΔ 58/2005-ΦΕΚ87/Α/8.4.2005, άρθρο2, παρ.3α), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΦΕΝΟΣ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ.
ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ: ΒΑΛΛΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.  
ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΑΜΕ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΟΧΛΗΣΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ.
 ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΖΑ ΣΕ ΓΑΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΘΕΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ Ή ΕΣΤΩ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΜΕΙΟΝ 2 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ». ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΕΚ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΕΚ. ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΘΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΤ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ.  
ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,  ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.    
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ). 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.  
ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ.  
ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΜΕ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%