Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ν’ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
  • Παρέμβαση του Δ.Σ. Βασίλη Τσαντήλα
 
Για χρόνια τώρα, η παλαιά κερκίδα του Αθλητικού σταδίου, παραμένει αναξιοποίητη, οι φίλαθλοι δεν εξυπηρετούνται και αποτελεί μνημείο αναποφασιστικότητας και σβαρνιάς του κράτους και του Δήμου.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητάμε ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή και την Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, για τους λόγους που δεν χρησιμοποιείται η παλαιά κερκίδα.
Υπεύθυνη και ξεκάθαρη απάντηση δεν υπήρξε, παρά μόνον αόριστα ότι κάποτε έγινε μια έκθεση που έθετε θέμα στατικότητας της κερκίδας και η οποία τεχνική έκθεση δεν βρίσκεται πουθενά !!!
Καλούμε τον Δήμαρχο Καρδίτσας, ν΄ αναθέσει σε μεικτή επιτροπή εμπειρογνωμόνων η οποία μετά από τεκμηρίωση θα προτείνει υπεύθυνα : Η κερκίδα είτε είναι ασφαλής και θα λειτουργήσει, είτε έχει πρόβλημα στατικότητας μη επισκευάσιμο, οπότε πρέπει να κατεδαφιστεί απελευθερώνοντας τον χώρο.
Εάν υπήρχε καλύτερος προγραμματισμός από τον Δήμο Καρδίτσας και εφ’ όσον υπάρχει πρόβλημα, η κατεδάφιση θα μπορούσε να ενταχθεί στο έργο ανάπλασης του σταδίου και τώρα θα είχε καθαρίσει ο χώρος.
Οι χιλιάδες φίλαθλοι που θα επισκεφθούν το γήπεδο την περίοδο 2013 – 14, για τους αγώνες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, τι εντυπώσεις θα σχηματίζουν για τον Δήμο Καρδίτσας; 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%