ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Σε ηλικία 59 ετών «έφυγε» από κοντά μας, το πρωί της Δευτέρας 30/12, ο σύντροφος συνδικαλιστής Κώστας Καραμάνης.
Ο Κώστας Καραμάνης αγωνίστηκε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια  μέσα στο αριστερό και το κομμουνιστικό κίνημα. Ήταν ανοιχτός σε ιδέες, ευαίσθητος και δυνατός, ρομαντικός και ρεαλιστής, σεμνός και ενωτικός, ακούραστος αγωνιστής για τις αξίες και το δίκαιο της Αριστεράς.


Πίστευε στο όραμα της ενότητας της Αριστεράς, και γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή πίστεψε στο ΣΥΡΙΖΑ κι αποτέλεσε ιδρυτικό στέλεχος της τοπικής οργάνωσης. Μέχρι πολύ πρόσφατα, διετέλεσε μέλος της Γραμματείας της πρώτης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεκάδες σύντροφοι από όλο το νομό  τον αποχαιρέτησαν, ανάμεσά στους οποίους και ο βουλευτής Νίκος Μιχαλάκης και η Συντονιστική Επιτροπή της ΝΕ. Στον επικήδειο που εκφώνησε ο συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Αναστασόπουλος, ανάμεσα στα άλλα ανέφερε:: «Αποχαιρετάμε το σύντροφό μας με επίγνωση του κενού που αφήνει στο συνδικαλιστικό κίνημα. Σήμερα που οι εργαζόμενοι μένουν «γυμνοί» από δικαιώματα. Από τις βάρβαρες πολιτικές ανθρώπων ανάλγητων και κυνικών. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβες. Δεν πρόλαβες να ζήσεις την Ανατροπή που έρχεται. Δεν πρόλαβες να δεις να γίνονται πράξη αυτά για τα οποία σε όλη σου τη ζωή και μέχρι το τέλος αγωνίστηκες. Για μια κοινωνία με δημοκρατία, ελευθερία, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη. Για μια ζωή με αξιοπρέπεια! Όμως δε θα πούμε σήμερα  το «αντίο». Γιατί θα είσαι ωσεί παρών στου αγώνες του αύριο…. Σύντροφε Κώστα, καλό σου ταξίδι!»
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στα αγαπημένα του παιδιά Στέφανο, Εύη και Αποστόλη, στη σύζυγό του Μαρία και στους οικείους του. Αντί για στεφάνι καταθέτει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5» και των εφημερίδων «ΑΥΓΗ» και «Δρόμος της Αριστεράς».

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 5 (2 votes)

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%