Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΥΛΛΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Οι εντατικές προσπάθειες καρποφόρησαν και το έργο εντάχθηκε στην ΕΕΤΑΑ
 
Το τεράστιο πρόβλημα ύδρευσης, που επί πολλά χρόνια ταλαιπωρούσε τους κατοίκους της τοπικής Κοινότητας Φύλλου του Δήμου Παλαμά φτάνει στο τέλος του. Η Βουλευτής του Νομού μας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, που ανέδειξε πολλές φορές το παραπάνω ζήτημα τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και κατ’ ιδίαν στον αρμόδιο Υπουργό κ. Μιχελάκη, είχε απευθείας ενημέρωση από το Υπουργείο, ότι το έργο εγκρίθηκε και προχωράει άμεσα η έναρξη των εργασιών.
 
Συγκεκριμένα, σε δήλωση της η κ. Σκόνδρα τόνισε:
 
«Το σοβαρό πρόβλημα της ύδρευσης του Φύλλου, βρίσκεται επιτέλους μπροστά στη λύση του. Οι εντατικές προσπάθειες, οι προσωπικές μου, του Δήμου Παλαμά, των φορέων και των κατοίκων του Φύλλου καρποφόρησαν. Το εκ λόγω έργο έλαβε τις απαραίτητες εγκρίσεις από την ΕΕΤΑΑ και εντάχθηκε στον άξονα προτεραιότητας 4. Είχαν προηγηθεί παρεμβάσεις τόσο στη Βουλή όσο και στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος υποσχέθηκε από τη πρώτη στιγμή, ότι θα επαλειφθεί του θέματος, όπως και έκανε.
 
Ενημερώθηκα λοιπόν χθες απευθείας από το Υπουργείο, ότι εκδόθηκε η απόφαση έγκρισης της ΕΕΤΑΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 14373/ 10 Απριλίου 2014 και έφτασε στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπου θα λάβει τελική υπογραφή από τον Υπουργό εντός των επομένων ημερών. Το έργο, εντάθηκε στη κατηγορία «Διαχείρισης και Διανομής Νερού – Επεξεργασία Νερού» και αναμένεται η έναρξη του άμεσα.
 
Εκφράζω την ικανοποίηση μου, που οι προσπάθειες βρήκαν ανταπόκριση, αλλά κυρίως που οι κάτοικοι του Φύλλου θα απολαύσουν ένα αγαθό που αυτονόητα δικαιούνταν και τόσα χρόνια το στερούνταν. Θα πάψει η ταλαιπωρία τους και τα περιττά έξοδα που έκαναν και θα βελτιωθεί αισθητά την ποιότητα ζωής τους.»
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%