"ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ» ΤΟΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Γ. ΦΛΩΡΙΔΗΣ

 
 

Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Σε ανοιχτή εκδήλωση μιλάει ο επικεφαλής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης προς τα στελεχη του κινήματος


περισσοτερες φωτο και video σε λιγο

"Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη είμαστε οι εγγυητές της εθνικής σταθερότητας» 

Τόνισε χθες από την Καρδίτσα, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γ. Φλωρίδης

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ο τρίτος πόλος, ο πόλος της κεντροαριστεράς, του προοδευτικού κέντρου, είναι αυτός που σε όλες τις μεγάλες στιγμές του έθνους, έδωσε τη λύση και πήρε τις κρίσιμες αποφάσεις. Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη είμαστε οι εγγυητές της εθνικής σταθερότητας».

Τάδε έφη χθες από την Καρδίτσα, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, πρώην Υπουργός κ. Γιώργος Φλωρίδης, που ήταν κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ».

Ο ίδιος είπε πως κάθε φορά που αυτή η παράταξη βρέθηκε απομονωμένη εκτός εξελίξεων, ο τόπος είχε περιπέτειες και έφτασε σε ακρότητες, επισημαίνοντας πως:

«Χρειάζεται εθνική συστράτευση, εθνική συναίνεση. Χρειάζεται ένας τρίτος πόλος, ένα κεντρικό ρεύμα που συμπαρασύρει σε μια εθνική στρατηγική όλη την πατρίδα, η οποία πρέπει να βγει από το ξέφωτο μετά από τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τα τελευταία πέντε χρόνια».

Ο κ. Φλωρίδης ανέφερε πως «η Κεντροαριστερά που εμείς θέλουμε και στην οποία ανήκουμε δεν ετεροκαθορίζεται, ούτε σε σχέση με τη ΝΔ, ούτε σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ», απευθύνοντας πρόσκληση στους πολίτες
.

«Θέλουμε μαζί μας, όλους εκείνους που τοποθετούνται με ειλικρίνεια στο χώρο της Ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης, χωρίς κανένα αποκλεισμό, αλλά προχωράμε όσοι ήδη συμφωνούμε γιατί δεν υπάρχει η πολυτέλεια της αδράνειας ή της διαρκούς ζύμωσης» κατέληξε ο πρώην Υπουργός.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο κ. Μιχάλης Καρατσιώρης, ενώ παραβρέθηκαν, ο Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Βουλευτής Καρδίτσας κ. Νίκος Σαλαγιάννης, ο πρώην Βουλευτής του κόμματος κ. Βασίλης Μπρακατσούλας, οι Δήμαρχοι Καρδίτσας και Λίμνης Πλαστήρα κ.κ. Φώτης Αλεξάκος και Δημήτρης Τσιαντής, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας κα. Κωνσταντία Δάλλα, στελέχη του κόμματος και πλήθος κόσμου
.


 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%