ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Φανουρίου, Κλεόπα και Ειρήνης Καρδίτσης για τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ματαράγκας, επί τη ιερά μνήμη του αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας.
Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, ανήμερα της εορτής του αγίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.
Ακολούθως και ώρα 10:30΄π.μ., θα χοροστατήσει στην δεύτερη Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Καρδίτσης για τους φοιτητές και τους μαθητές της πόλεώς μας.
Αργότερα, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο, προκειμένου να του ευχηθεί για τα ονομαστήριά του.
Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό κήρυγμά του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης (προηγείται ιερά παράκλησις).
* * *
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το Σάββατο, το εσπέρας, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.
Την Κυριακή, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαυρομματίου.
* * *
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το Σάββατο, το εσπέρας, θα τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γεωργικού.
Την Κυριακή, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φαρσάλων.
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%