ΜΕΝΕΛΑΪΔΙΑ 2016


 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

ΜΕΝΕΛΑΪΔΙΑ 2016, ΕΝΑΡΞΗ ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΙΟΥ, ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ, Ωρα 21.00, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ.


Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα και συγκεκριμένα στο γραφείο του κ. Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, σχετικά με την φετινή διοργάνωση η οποία ξεκινά αύριο Τρίτη 10 Μαίου στο ‘’ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ’’ ω/ 21.00, με μια ποιοτική εκδήλωση – συναυλία, αφιερωμένη στους Αποδήμους συμπατριώτες μας.
Στην συνέντευξη τύπου εκτός των διοργανωτών Αποστόλης Ξυδιάς, Παρασκευή Γκίφα, Πολύκαρπος Νταντάμης, Γιώργος Μουστάκας, συμμετείχαν με ιδιαίτερη τιμή για την διοργάνωση και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τσιάκος Βασίλης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Καρδίτσας κ. Γεννάδιος Ιωάννης, δεδομένου ότι στηρίζουν τα μέγιστα το φεστιβάλ – θεσμό τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, όσο και Δήμος Καρδίτσας – ‘’ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ’’ Α.Ε., καθώς επίσης στην συνέντευξη συμμετείχαν και οι αξιλολογοι καλλιτέχνες κ. κ. Νταλάρας Βασίλης και Φαλιάγκας Άρης, διότι στο όλο πρόγραμμα περιλαμβάνονται σπουδαίες συναυλίες, σε τραγούδια της ξενιτιάς και όχι μόνο.
Το ραντεβού όλων των συμπολιτών και όχι μόνο είναι για αύριο ΤΡΙΤΗ, Ω/ 21.00 στον πανέμορφο, ιστορικό και φιλόξενο χώρο του αναψυκτηρίου ‘’ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ’’ με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, όπου θα έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια εξαίρετη συναυλία με ντόπιους σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι αξίζει να αναφερθεί, συμμετέχουν αφιλοκερδώς όλοι τους..
Πέρα από το αφιέρωμα στους Αποδήμους το οποίο χρόνια τώρα αποτελεί για την όλη διοργάνωση βασική θεματολογία, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Καρδίτσας ''ΜΕΝΕΛΑ'Ι'Σ'', θέλει να αγγίξει και το ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνικής παρέμβασης - προσφοράς και γι’ αυτόν τον λόγο, παρακαλεί θερμά κάθε συμμετέχοντα να προσέλθει στην εκδήλωση με την μόνη ‘’υποχρέωση’’  αυτής της προσφοράς σε είδος τροφίμων μακράς διάρκειας, με αποκλειστικό προορισμό αυτών την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας.
Ας κρατήσουν οι χοροί και θα βρούμε αλλιώτικα στέκια επαρχιώτικα βρε ώσπου η σύναξις αυτή σαν χωριό αυτόνομο να ξεδιπλωθεί.

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%