ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΣ

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Η κυβέρνηση πατάει το κουμπί της επανεκκίνησης τόσο του νομοθετικού έργου όσο και του τρόπου λειτουργίας της. Στόχος να γίνουν τάχιστα οι απαραίτητες κινήσεις που θα δρομολογήσουν την ανάπτυξη. Γι' αυτό και τα σενάρια ανασχηματισμού δεν υπάρχουν στο τραπέζι του Μαξίμου, υπάρχει ωστόσο προβληματισμός και εισηγήσεις στον πρωθυπουργό, ώστε η λειτουργία της κυβέρνησης να γίνει πιο αποτελεσματική. Για να προχωρήσει η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και να αρχίσει η αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Εθνικός στόχος η μείωση της ανεργίας και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης.

Το πρώτο βήμα είναι η κατάθεση του αναπτυξιακού νόμου εντός της εβδομάδας στη Βουλή, με στόχο καινοτομία, εξωστρέφεια και κυρίως την ενίσχυση δυναμικών και βιώσιμων επιχειρήσεων που θα δημιουργούν δουλειές και θα κρατήσουν στον τόπο το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Μέσα στην εβδομάδα οριστικοποιείται και η λύση για το ΕΚΑΣ προκειμένου οι 90.000 δικαιούχοι να διατηρήσουν το ποσό που αντιστοιχεί στο επίδομα για τους πρώτους έξι μήνες του 2016 και να υλοποιηθεί η δέσμευση του πρωθυπουργού για μη επιστροφή των ποσών.

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%