Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας και Γ.Γ της Κ.Ο της ΝΔ Κώστα Τσιάρα για το νέο έτος

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το 2016 βρίσκεται ήδη στη δύση του. Μια χρονιά δύσκολη για ολόκληρο τον κόσμο. Μια χρονιά καθοριστική για την πατρίδα μας, καθώς η Ελλάδα βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπη με έντονους κλυδωνισμούς. 

Μέσα σε αυτό το αβέβαιο περιβάλλον, σε αυτή την βεβαρυμμένη συγκυρία, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα το νέο έτος, να πετύχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. 

Αρκεί, μέσα από την αναγκαία πολιτική αλλαγή, να απαλλαγούμε από τις αγκυλώσεις που κρατούν τον τόπο καθηλωμένο στο χθες και να υλοποιήσουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τη στρατηγική των αναγκαίων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. 

Αλλαγές οι οποίες εγγυώνται αποτελεσματικές κοινωνικές παρεμβάσεις υπέρ των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, κινητοποιούν τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας μας, και ταυτόχρονα, προσελκύουν νέες επενδύσεις που δημιουργούν νέες θέσεις δουλειάς για τους Έλληνες πολίτες.

Το 2017 έρχεται με νέες προκλήσεις για όλους μας. Με αίσθημα  πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης, και κυρίως ενωμένοι όλες και όλοι μαζί, οι Έλληνες μπορούμε να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά, πιο ψηλά.

Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά!

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%