ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ.ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΟ


 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Oι γονείς του ανθυπολοχαγού και του λοχία συναντήθηκαν με τον Αρχηγό ΓΕΣ που βρίσκεται κοντά στις μονάδες του Έβρου, και αύριο Δευτέρα θα τους επισκεφθούν στις φυλακές Αδριανούπολης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετάδωσε η ΕΡΤ.

Στο φυλάκιο 1 στις Καστανιές του Έβρου πέρασε τη νύχτα του Σαββάτου ο αρχηγός ΓΕΣ.

Μαζί με αξιωματικούς και οπλίτες πραγματοποίησε νυχτερινή περιπολία, αλλά και πρωινή, στο ίδιο μονοπάτι που είχαν περπατήσει οι δύο στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Ο στρατηγός Στεφανής είδε πρώτος από κοντά τις ποιοτικές και ποσοτικές αλλαγές στις περιπόλους μάχης των επτά ατόμων. Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε και σε άσκηση με εθνοφύλακες στην Αλεξανδρούπολη.

Οι δικηγόροι των Ελλήνων στρατιωτικών συνεχώς ρωτούν για την πορεία της υπόθεσης, την ώρα που ο εισαγγελέας δεν έχει στοιχειοθετήσει ακόμη το κατηγορητήριο ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος και να οριστεί η τακτική δικάσιμος.

Σημειώνεται πως συγκεντρώσεις συμπαράστασης, με αίτημα την επιστροφή στην Ελλάδα του ανθυπολοχαγού Αγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, έλαβαν χώρα την Κυριακή σε Θεσσαλονίκη και Ορεστιάδα.

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 5 (1 vote)

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%