Συνάντηση Σέρβικης Χορωδίας με τον Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο και στον Δήμαρχο κ. Αλεξάκο


 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ NIS ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ.κ. ΤΙΜΟΘΕΟ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΑΚΟ ΣΤΙΣ 11:15 π.μ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

 

Η Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου «Učitelj Tasa» από το Nis της Σερβίας, που βρίσκεται στην Καρδίτσα για να λάβει μέρος στη 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας, σήμερα Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στις 10:30 π.μ. θα επισκεφτεί το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Επισκόπου Nis κ.κ. Αρσενίου. Στις 11:15 π.μ. θα τους δεχτεί ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος και στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφτεί το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, όπου και θα γίνει η αδελφοποίηση των δύο Σχολείων.

 

Η Ορχήστρα Λυκείου «Πυθαγόρα» του Liceo Musicale B. Croce di Torre Annunziata από τη Νάπολη της Ιταλίας αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 θα επισκεφτεί στις 10:30 π.μ. τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο και τις υπόλοιπες αρχές του τόπου. Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφτεί το 1ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας όπου θα γίνει η αδελφοποίηση των δύο Σχολείων.

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%