ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.


 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

------ΑΝΑΝΕΩΣΗ 12.07 Ο Λαμπρος Τσιουκης εχει αποκτησει μεγαλο προβαδισμα στην καταμετρηση εως το 70% και ολα δειχνουν οτι επανκλεγετε προεδρος στην ΝΟΔΕ.
------ΑΝΑΝΕΩΣΗ 21.26  εκλεισαν οι καλπες αρχισε η κατεμετρηση ενω ηδη υπαρχουν αποτελεσματα συμβουλων στα περιφερειακα


ηδη πηγαδακια περιμενουν αποτελεσματα .Λαμπρος Τσιουκης και Γιαννης Ντενησιωτης Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί εκατοντάδες φίλοι και μέλη της Νέας Δημοκρατίας για τις τοπικές εκλογές ανάδειξης οργάνων και προέδρων
Στις εσωκομμματικές κάλπες προσέρχονται 155.000 μέλη της ΝΔ -που κατέβαλαν τα 12 ευρώ για την κάρτα μέλους-, για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή θα εκλεγούν 66 πρόεδροι ΝΟΔΕ, 333 πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και από 9 μέλη σε κάθε Νομαρχιακή ή Τοπική Επιτροπή και 1.000 αντιπρόσωποι για το συνέδριο του κόμματος.

Και ο πρώην βουλευτής Σπύρος Ταλιαδούρος στην εκλογική διαδικασία

Από τις 66 ΝΟΔΕ στις 27 υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, και στις υπόλοιπες υπάρχουν δύο ή τρεις υποψήφιοι, ενώ μεγάλος είναι ο αριθμός συμμετοχής για τις εννεαμελείς τοπικές και νομαρχιακές επιτροπές.

 Οι επικεφαλείς για την προεδρεία της ΝΟΔΕ  Γ.Πετεινάρας,Γ.Ντενησιώτης ,Λάμπρος Τσιούκης, Βασίλης Φωτόπουλος

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 3 (2 votes)

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%