Εκδήλωση Για Την Ενίσχυση Του Τουρισμού Στη Λίμνη Πλαστήρα
![Εικόνα tadmin Εικόνα tadmin](https://secure.gravatar.com/avatar/a8eae080cb85d86c53bbe9b01b25eff9.jpg?d=https%3A//karditsaportal.gr/sites/all/modules/gravatar/avatar.png&s=100&r=G)
![Εκτυπώσιμη μορφή Εκτυπώσιμη μορφή](https://karditsaportal.gr/sites/all/modules/print/icons/print_icon.png)
![](https://karditsaportal.gr/sites/default/files/styles/article_image_full_node/public/field/image/logotypo-synd-1.jpg?itok=uH26K9Q-)
Εκδήλωση με θέμα «Σχεδιάζουμε το Μέλλον της Τουριστικής Ανάπτυξης της λίμνης Πλαστήρα», οργανώνει ο συνδυασμός ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Νάνο.
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή18/11/2018 και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα της επιχείρησης ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, στα Καλύβια Πεζούλας.
Στόχος είναι να γίνει διάλογος με τους επαγγελματίες της περιοχής και να αναζητηθούν τρόποι ενίσχυσης του χειμαζόμενου τουρισμού της λίμνης Πλαστήρα.
Ο κ. Νάνος θα παρουσιάσει μια νέα φιλοσοφία για το ρόλο της δημοτικής αρχής και τα έργα που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη του Τουρισμού.Θα αναπτύξει δέκα (10) σημεία θεματικού τουρισμού, τα οποία υπηρετούν τον στρατηγικό στόχο «Τουρισμός των 4 εποχών και 365 ημερών στη λίμνη Πλαστήρα».
Ο λόγος μετά θα δοθεί στους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι θα καταθέσουν τις προτάσεις τους.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δημιουργήσουν από κοινού το τελικό πρόγραμμα το οποίο θα είναι και δεσμευτικό για την επόμενη των εκλογών.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δεν θα σταλούν ατομικές προσκλήσεις.
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια