Ειδήσεις - 9 ώρες 54 λεπτά πιο πριν
Παπαδημούλης '' Μετά το Οχι όφειλαν να παραιτηθούν οι ίδιοι''
![Εικόνα tadmin Εικόνα tadmin](https://secure.gravatar.com/avatar/a8eae080cb85d86c53bbe9b01b25eff9.jpg?d=https%3A//karditsaportal.gr/sites/all/modules/gravatar/avatar.png&s=100&r=G)
Υποβλήθηκε στις Σάβ, 18/07/2015 - 14:30.
![Εκτυπώσιμη μορφή Εκτυπώσιμη μορφή](https://karditsaportal.gr/sites/all/modules/print/icons/print_icon.png)
![](https://karditsaportal.gr/sites/default/files/styles/article_image_full_node/public/field/image/papadimoulis_ep_rige-koustoumi.jpg?itok=e8b9gbL0)
Τα σχόλια του Π. Λαφαζάνη για τον ανασχηματισμό προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ . Ο Δ. Παπαδημούλης αναφέρει ότι «στόχος του ανασχηματισμού η απομάκρυνση των Λαφαζάνη, Στρατούλη, Ήσυχου» σχολιάζει ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Η Iskra επικρίνει τον Τσίπρα, γιατί άλλαξε τους Υπουργούς που ψήφισαν Όχι στο κυβερνητικό Νομοσχέδιο. Σωστά. Όφειλαν να παραιτηθούν οι ίδιοι...», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.
«Η Iskra επικρίνει τον Τσίπρα, γιατί άλλαξε τους Υπουργούς που ψήφισαν Όχι στο κυβερνητικό Νομοσχέδιο. Σωστά. Όφειλαν να παραιτηθούν οι ίδιοι...», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.
Βαθμολογήστε το άρθρο:
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια