Το μεγάλο φαγοπότι των μικρών ….αρχόντων


 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Υπάρχει δυναμική αντίδραση από το συντηρητικό κατεστημένο και σε αυτό που απέμεινε στις αυτοδιοικήσεις.
Η απλή αναλογική στις τοπικές κοινωνίες ….στους ανθρώπους που σε πρωτοβάθμιο βαθμό εξουσίας και φροντίδας… βρίσκονται πολύ κοντά στον πολίτη … είναι ανεπιθύμητη! Δεν θέλουν την πιο δημοκρατική απεικόνιση των εκλογών!
Ναι αυτή είναι η ουσία! Ότι δεν τους συμφέρει η απλή αναλογική!
Δεν είναι όλοι οι αυτοδιοίκητοι όμως στην ίδια ευθεία.
Σημασία έχει η δήλωση Σκουρλέτη, που φωτογραφίζει την<< σκληροπυρηνική γραμμή>>.
Οι Δήμαρχοι δεν συνεργάζονται στο δίκαιο σύστημα προσλήψεων. Έχουν έτοιμη την ανταπάντηση όμως σε αυτή την προτροπή του υπουργείου.
Θα θεωρήσουν το σύστημα …κομματικό!
Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει άλλο τρόπο να ελέγξει τα λεγόμενα ‘’φαγοπότια’’ των μικρών αρχόντων και το κάνει με ένα αδιάβλητο τρόπο στις προσλήψεις.
Είναι  οι προσλήψεις των μικρών αρχόντων, φαγοπότι? Οι μικρές κοινωνίες το ξέρουν αυτό .Βλέπουν με ποιους ξεκινάει η διαδικασία μιας ‘’διευθέτησης’’, και  ποιοι ζητούν την λεγόμενη ‘’ πολιτική αντιπαροχή’’ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Το σύστημα αυτό δεν ελέγχετε από τον ΣΥΡΙΖΑ ,την κυβέρνηση, και τα στελέχη του. Καταρχήν  υπάρχει το γρανάζι που δουλεύει εδώ και χρόνια,αλλά, και βλέπουμε μια αντίληψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ της άποψης ‘’πρέπει να σταματήσει αυτό το πελατειακό’’
Αυτή η αντίληψη όμως βολεύει τους πραγματικούς συντηρητικούς. Και δεν συνεργάζονται η συνεργάζονται αλά καρτ.. βολεύοντας
Τα παραπάνω οδηγούν στην λογική εξαγωγή του πορίσματος δείχνουν ότι το σύστημα δεν είναι κομματικό. Ότι ελέγχετε δηλαδή πλήρως από ισχυρό λόμπι εκλεγμένων. Το λόμπι αυτό κινδυνεύει με την απλή αναλογική
ΥΓ Το σχόλιο βασίζετε σε πραγματικές συνθήκες. Οποιαδήποτε επιβεβαίωση η επαλήθευση, με υπαρκτά πρόσωπα υπάρχει, δεν είναι τυχαία.
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 5 (1 vote)

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%