ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Κύριλλος, τη Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013, το εσπέρας και ώρα 5:30΄ μ.μ., παραμονή της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό που θα ψαλεί στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Δεξιάς Καρδίτσης (ιερό παρεκκλήσιο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης).
Την επομένη ημέρα, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα λειτουργήσει και ακολούθως θα προστεί της Δοξολογίας που θα ψαλεί, επι τη επισήμω εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυλώνος κ. Χριστόδουλος, τη Πέμπτη, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Δεξιάς Καρδίτσης (ιερό παρεκκλήσιο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης).

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, τη Πέμπτη, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Κρυονερίου.
 
 
 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
 
 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%