ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Αρχίζει την Παρασκευή 4 Ιουλίου στη Λίμνη Πλαστήρα
«ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»
Αρχίζει ,  την  Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014, στην μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα του Νομού Καρδίτσας το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ της Ελλάδας με 150 και πλέον συμμετοχές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, με την συμπαράσταση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ. Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ, έχουν οι Καρδιτσιώτες  Σολίστ και Καθηγητές Κλασικής Κιθάρας, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΣ και ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΥΣΤΟΣ. Επίσης, συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι 30 Κορυφαίοι παιδαγωγοί και Σολίστ της κιθάρας, διεθνούς φήμης.
Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, καθιερώνεται ως ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός, όχι μόνο για τον Νομό Καρδίτσας, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα
Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως την Κυριακή 6 Ιουλίου και  όλες οι εκδηλώσεις (Σεμινάρια- Διαλέξεις - Συναυλίες - Διαγωνισμοί), θα γίνουν στις αίθουσες του Ξενοδοχείου NEVROS HOTEL, στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα.
Την Τετάρτη 2 Ιουλίου  2014 και ώρα 12 π.μ., στην Αίθουσα  "Κωνσταντίνος  Καβάφης" του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του μεγαλύτερου Φεστιβάλ Κιθάρας της Ελλάδος, στην οποία θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν :ο συνθέτης Θεόδωρος Αντωνίου, Αλέξης Κωστάλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών Στέλιος Γκόλγκαρης, οι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές του Φεστιβάλ Βασίλης Καναράς-Στέλιος Μούστος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Καρδίτσας, που διοργανώνει το Φεστιβάλ, Νίκος Ευθυμιάδης. Επίσης, έχουν προσκληθεί οι Υπουργοί Παιδείας και Πολιτισμού.  
Για τα τοπικά Μ.Μ.Ε. θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 και ώρα 13.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Καρδίτσας – Νίκος Ευθυμιάδης στην οποία θα παρευρεθούν οι αρχές του Τόπου και του Νομού.
Το Φεστιβάλ Κιθάρας είναι προφεστιβαλική εκδήλωση του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας από την Πέμπτη 10 έως Σάββατο 19 Ιουλίου 2014.
 
 
 
 
 
 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%