ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 
 

Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Μια πρωτότυπη εκδήλωση με τη συμμετοχή των σπουδαστών της προωδειακής τάξης (υπεύθυνες τάξης:Ντινα Βαλαράκου και Γιώτα Καραγιάννη ) του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας του ΔΟΠΑΚ,  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συναυλιών του ωδείου.
        Στο πλαίσιο της εκδήλωσης,  ο καθηγητής τρομπέτας του Δ.Ω.Κ.Γρηγόρης Κεφσερίδης διάβασε το παραμύθι της Ζωρζ Σαρή “Ο Αρλεκίνος” με ζωντανή μουσική υπόκρουση από μεταλλόφωνα και κρουστά όργανα από τους μικρούς καλλιτέχνες: Κατερίνα Ζαχαρή (πιάνο) Εύα Μπάτσαρη (τραγούδι), Νικόλας Κεφσερίδη  (τρομπέτα) και Δημήτρη Κουνέλη(τρομπόνι) .
        Το ακροατήριο  χειροκρότησε θερμά επιβραβεύοντας  τους μικρούς καλλιτέχνες για την άρτια εμφάνισή τους. Επίσης  συμμετείχαν και οι σπουδάστριες στην τάξη των Ανώτερων  Θεωρητικών, η πιανίστα Γιούλη Αγιώτη και η παιδαγωγός Δήμητρα Κουτελίδα, η οποία ερμήνευσε δικά της τραγούδια .
        Στην διοργάνωση αυτής της  εκδήλωσης συμμετείχε ενεργά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Ω.Κ.που στέκεται πάντα κοντά τόσο στους σπουδαστές, όσο και στους καθηγητές του Δ.Ω.Κ.
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%