2η Εκθεση Διαγωνισμός Λέσχης Μοντελιστών Καρδίτσας

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Έχουν περάσει ήδη 4 χρόνια από τότε που μια παρέα μοντελιστών στην Καρδίτσα, αποφάσισε να ιδρύσει μια μοντελιστική λέσχη. Κάπως έτσι ξεκίνησε η διαδρομή της Λέσχης Μοντελιστών Καρδίτσας. Η παρέα είχε όρεξη, έτρεξε, κόπιασε και κατάφερε να κερδίσει την αναγνώριση των μοντελιστών της περιοχής Και ξεκίνησαν να διοργανώνονται σεμινάρια, “make and take” αλλά και εβδομαδιαία μαθήματα σε μικρά παιδιά.


Θέλοντας να μετρήσουν τις δυνάμεις τους τον Απρίλη του 2013 πήραν την απόφαση να διοργανώσουν Διημερίδα μοντελιστικών τεχνικών. Η επιτυχία ήταν μεγάλη και αρκετή. Πλέον η Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας είχε πάρει μιά καλή θέση στα μοντελιστικά δρώμενα.
Και κάπως έτσι φθάσαμε στα τέλη του 2013, τα μέλη της Λέσχης αποφασίζουν να κολυμπήσουν στα βαθιά παίρνοντας την απόφαση διοργάνωσης μιας μοντελιστικής έκθεσης... Μια έκθεση που έγινε τον Απρίλη του 2014 στο Thessalikon Grand Hotel και  η επιτυχία της ανέτρεψε πολλά από τα δεδομένα, μέχρι εκείνη την στιγμή, των μοντελιστικων εκθέσεων στην Ελλάδα. Με τα 680 εκθέματα από 178 μοντελιστές από όλη τη χώρα και την Κυπρο και χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλία, έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής ακόμη και από εκθέσεις που γίνονται 30 χρόνια τώρα σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και ο απόηχος της ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας.
Και φθάνουμε στο σήμερα... Όπου απομένει λιγότερο από μια εβδομάδα από την 2η Έκθεση-Διαγωνισμό της Λέσχης Μοντελιστών Καρδίτσας, που πλέον ονομάζεται Karditsa Scale Model Show, έχει αποκτήσει το δικό της λογότυπο, αλλά και το δικό της site που είναι το www.ksms.gr . Η Λέσχη καλείται να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό και να υπερπηδήσει τον πήχη που η ίδια σήκωσε ψηλά 2 χρόνια πριν. Και τα πρώτα μηνύματα είναι μόνο ενθαρρυντικά. Τα ξενοδοχεία της πόλης σφύζουν από κρατήσεις, οι προεγγραφές συμμετοχών εισέρχονται κατά δεκάδες καθημερινά από όλες τις πόλεις της Ελλάδας και η σελίδα στο internet έχει καθημερινές επισκέψεις από πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Εδώ και αρκετό καιρό η καρδιά του ελληνικού μοντελισμού κτυπάει στην Καρδίτσα. Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την έκθεση που γίνεται και πάλι στο ξενοδοχείο Thessalikon Grand στις 13-15 Μαΐου, και να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο του μοντελισμού στην καλύτερη μορφή του. Να δείτε από κοντά δημιουργίες των καλύτερων Ελλήνων μοντελιστών, πολλές από αυτές βραβευμένες σε διεθνείς διαγωνισμούς. Να στηρίξετε την προσπάθεια της Λέσχης Μοντελιστών Καρδίτσας που 4 χρόνια τώρα μόνο προσφορά έχει να επιδείξει στην πόλη της Καρδίτσας, στο μοντελισμό και τη νεολαία. Η είσοδος στους επισκέπτες είναι δωρεάν.

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 5 (1 vote)

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%