Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 8΄45 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

C:\Users\pc\Desktop\επιφανεια εργασιας 26.11.12\LOGOS\ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ.jpg

 

C:\Users\pc\Desktop\επιφανεια εργασιας 26.11.12\ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ\HPIM0794.JPG     C:\Users\user\Desktop\ΜΕΓΑΛΥΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2015\ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ\ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στις 8.45 το βράδυ                                                                            ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ  ΚΑΙ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΜΕ ΕΡΓΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

                    

Μια λιτή μουσική συναυλία στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φιλόμουσοι Καρδιτσιώτες σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 στις 8.45 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Λόγου και Τέχνης» του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης. Σημαντικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψουν επιλεγμένοι σπουδαστές και σπουδάστριες του Ωδείου που θα δείξουν τις δυνατότητες τους σε έργα θρησκευτικής μουσικής.

Στη συναυλία αυτή θα λάβουν μέρος :

  1. Οι Καθηγητές  Βυζαντινής Μουσικής – Ιεροψάλτες-Σπουδαστές  του Ωδείου, μαθητές του Πρωτοψάλτη Καρδίτσας Κωνσταντίνου Ευθυμιάδη που, θα ψάλουν επίκαιρους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας.

  2. Η Χορωδία του Ωδείου που θα ψάλει σε τρίφωνη επεξεργασία τα Εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής.

  3. Επιλεγμένοι ταλαντούχοι σπουδαστές, πολλά υποσχόμενοι, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου της Μεγάλης Εβδομάδας, που επιμελείται το νέο, άριστο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό του Ωδείου.

  4. Καθηγητές του Ωδείου που θα ερμηνεύσουν πένθιμα τραγούδια παλιάς και σύγχρονης μουσικής, που συνάδουν με το κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας.    

  5. Σπουδάστριες της τάξης μονωδίας του Ωδείου, θα ερμηνεύσουν τρία «Ave Maria» των Caccini, Schubert, Gomez.

         Το «Ωδείο Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης» έχει καθιερώσει κάθε Μεγάλη Τετάρτη τα τελευταία χρόνια να πραγματοποιείται αυτή η Συναυλία Σπουδαστών, που φέτος ειδικά θα ψάλουν μαθητές του Πρωτοψάλτη Καρδίτσας Κωνσταντίνου Ευθυμιάδη, θέλοντας να αναδειχθεί το πολυσχιδές έργο του ως Εκπαιδευτικού και Δασκάλου της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής μουσικής μας παράδοσης.

Για εξήντα (60) χρόνια ως Πρωτοψάλτης Καρδίτσας, Χοράρχης και Δάσκαλος ο Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης έχει καταθέσει την προσωπική του σφραγίδα με ένα ξεχωριστό ύφος και ήθος.  

Οι φιλόμουσοι  θα έχουν τη δυνατότητα  να διαπιστώσουν την εξαιρετική και σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Ωδείο σε  αξιόλογα έργα  θρησκευτικής  μουσικής.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης  και οι συνεργάτες του   ετοίμασαν ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα  .                                                                      

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%