Συνεχίζει και Αυτή την Εβδομάδα στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Όψεις το κοινωνικό Έργο του Π. Χόρν "Φλαντρώ"


 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Συνεχίζει με δυο παραστάσεις και αυτή την εβδομάδα το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 9.15 η  Κεντρική Σκηνή  του Θεάτρου Όψεις,  με το κοινωνικό  έργο του Π. Χόρν "Φλαντρώ  σε Σκηνοθεσία: Φώτη Αθ. Μακρή και Παύλου Βησσαρίου. 

Η Πρεμιέρα δόθηκε το Σάββατο 12 Μαίου στην Αυλή του Θεάτρου Όψεις, όπου το Θεατρόφιλο κοινό απόλαυσε μια εξαιρετική παράσταση και χειροκρότησε θερμά όλους τους συντελεστές. Κεντρική ηρωίδα είναι η Αρχόντισσα Φλαντρώ,  με τρεις κόρες , από δυο διαφορετικούς γάμους και μια ψυχοκόρη. Η Φλαντρώ είναι μια γυναίκα, που ζει χρόνια καταπιεσμένη. Η εμφάνιση ενός νεαρού άντρα, σκιάζει την ψυχή και το σπίτι της. Οι ηθικοί κανόνες της εποχής, την αναγκάζουν να κρατήσει  όμως την καρδιά της κλειστή και αυτό την οδηγεί σε αδιέξοδο,  επιλέγοντας την πιο ακραία λύση, για το ανεκπλήρωτο πάθος της, που θα καθορίσει τη μοίρα της. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Βασιλική Μακρή – Μπιάνκα Θέου - Μαρία Ρηγαδοπούλου- Ηλιάνα Παπαντώνη – Γιάννης Σταμούλης - Ρήγας Διαμαντής – Μουσική: Χρήστος Διαμαντής – Σκηνικά –Κοστούμια: Παύλος Βησσαρίου, Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελένη Τάντου- Ήχος-Φώτα: Γιώργος Αλεξόπουλος Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ και 5 ευρώ, Άνεργοι - Φοιτητές-Μαθητές..

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Όψεις θα φιλοξενηθεί για 2  μόνο παραστάσεις την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρες 11 και 12.30, ο Κουκλοθίασος « Τιριτόμπα» όπου θα παρουσιάσει  το  θεατρικό  έργο «Ω, τι κόσμος παιδιά!» του Πασχάλη Τσαρούχα σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη. Πρόκειται για μια σύγχρονη επιθεώρηση για παιδιά και εφήβους, ειδικά προσαρμοσμένη για κουκλοθέατρο από τον ίδιο τον  συγγραφέα. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας του έργου Πασχάλης Τσαρούχας  μαζί με την κουκλοπαίχτρια  Φωτεινή Καλούδη θα παίζουν  επί σκηνής με συμπρωταγωνιστές ένα μοναδικό θίασο που αποτελείται από κούκλες που τραγουδούν, χορεύουν. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Για πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: Θέατρο Όψεις, Γαρδικίου 8 Καρδίτσα ( Πίσω από το Παυσίλυπο) τηλ. 24410 80971 & 698 5013961. 

  

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%