ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ''ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ''

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
TOY ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΞΥΔΙΑ
Ενημερώθηκα και αν κατάλαβα καλά, η σημερινή διοίκηση του Δήμου Καρδίτσας, με επικεφαλής τον δημοτικό μας ''άρχοντα'', στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, εισηγήθηκαν την μεταφορά του προσωπικού της Δημοτικής Επιχείρησης ΔΗΚΕΚ στον Δήμο Καρδίτσας, πρόταση την οποίαν λογικά θα υλοποιήσει η επόμενη Δημοτική αρχή..    Παρακαλώ..? Έτσι είναι.?
Στην πρόταση που κατατέθηκε αν δεν λαθεύω υπήρξε και συμμετοχή μεταξύ όλων των άλλων εργαζομένων και αυτήν του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ της ΔΗΚΕΚ και συγκεκριμένα του λογιστή της Επιχείρησης..
Δεν θα σταθώ στο σημείο αυτό, όχι φυσικά διότι δεν χρήζει προσοχής και ενδιαφέροντος, κάθε άλλο... όμως υπάρχουν και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, υπάρχει και η αντιπολίτευση, υπάρχει και ο Νομικός Σύμβουλος στον Δήμο Καρδίτσας και στην τελική, υπάρχει και η Περιφερειακή Διοίκηση η οποία εγκρίνει ή απορρίπτει τις αποφάσεις.
Θα σταθώ στην γενική φιλοσοφία της πρότασης και μάλιστα όταν αφορά εργαζόμενους με προσφορά εργασίας σε ευαίσθητους κοινωνικούς τομείς, όπως ΚΔΑΠ και ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, αν μη τι άλλο θα πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα, σοβαρότητα και σε καμία των περιπτώσεων... προεκλογική ''κορώνα'' και ανεύθυνες εισηγήσεις.
Εύλογα και καλοπροαίρετα γεννούνται σκέψεις και αντίστοιχοι προβληματισμοί, οι οποίοι έχουν να κάνουν με την συγκεκριμένη χρονική στιγμή της πρότασης ...(άραγε τόσα χρόνια γιατί δεν έγινε.!?). σημειώνω ότι είμαστε ήδη σε περίοδο εκλογών.. και αν αυτή του είδους η πρόταση δεν είναι προεκλογική, τι άλλο μπορεί να είναι και πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί..???

Ένα άλλο τεράστιο ζήτημα που αναδεικνύει την μη σοβαρότητα της πρότασης, είναι το γεγονός της μισθοδοσίας των εργαζομένων, από την στιγμή που όλα ας υποθέσουμε είναι σε σωστή & νόμιμη διεκπεραίωση.πως & με ποιον τρόπο θα γίνει..?
Έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του Δήμου τα χρήματα για την συγκεκριμένη μισθοδοσία, (διότι αν δεν λαθεύω, υπάρχουν και εργαζόμενοι εκτός προγραμμάτων)... και αν ναι, με ποιον τρόπο και πότε..???
Σε αυτήν την προεκλογική περίοδο και με την συγκεκριμένη Δημοτική αρχή, δεν ξέρεις από ποιο θέμα να ξεκινήσεις τους προβληματισμούς και σε ποιό να καταλήξεις.
Μια από τις πολλές άλλες απαντήσεις τις οποίες οφείλει και πρέπει να δώσει η σημερινή Διοίκηση.... αφορά το ΕΡΩΤΗΜΑ, τον ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, την ΑΠΟΡΙΑ :
από 1η Ιανουαρίου του 2011 έως και σήμερα, από την ημέρα δηλαδή που ανέλαβε η σημερινή διοίκηση του Δήμου Καρδίτσας, έχει λειτουργήσει το ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ''ΔΡΥΑΔΕΣ''...ΝΑΙ Η ΟΧΙ..???
ΕΑΝ λειτούργησε, λέω και ξεκαθαρίζω. ΕΑΝ.. μιας και την απάντηση θα την δώσουν οι υπεύθυνοι του Δήμου.. ΕΑΝ εισπράχτηκαν χρήματα, με τι ΑΦΜ εισπράχτηκαν... πόσα ήταν..... και που αποδόθηκαν..???
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ επιβάλλεται στο καλοπροαίρετο ΕΡΩΤΗΜΑ, έτσι ώστε η ΑΠΟΡΙΑ και ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ να λυθούν και να μην επανέλθουν ξανά.
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 5 (1 vote)

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%