Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ


 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

 
            Αναμφισβήτητη, θεωρείται η επιτυχία της εκδήλωσης κοπής πίτας του Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε στο εξοχικό κέντρο ¨Τα κοτόπουλα¨ την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014.
            Ο νεοϊδρυθείς σύλλογος έκοψε για δεύτερη φορά την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου.


            Η τυχερή της όμορφης βραδιάς ήταν η κα Βασιλική Στάμου, η οποία πέτυχε το φλουρί, κερδίζοντας μια τρίμηνη συνδρομή στο μάθημα του aqua aerobic (υδρογυμναστική), ένα ρολόι χειρός δωρεά του κοσμηματοπωλείου ¨Βλόντζος¨ (Σοφάδες) και ένα ασημένιο ρόδι (προσφορά του συλλόγου).
            Έχοντας επίγνωση των χαλεπών οικονομικών καιρών που διανύουμε, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν ομόφωνα να γίνει για 2η συνεχή χρονιά κλήρωση των δώρων και όχι λαχειοφόρος, δίνοντας έτσι, χαρά στους παρευρισκομένους, χωρίς να τους επιβαρύνει με επιπλέον ποσό
.

            Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη γιορτή μας.
            Μεγάλες ευχαριστίες οφείλουμε στους χορηγούς της εκδήλωσης, και ιδιαιτέρως στο ζαχαροπλαστείο ¨Μέλισσα¨, το ανθοπωλείο ¨Μαλλιαρός¨ στους Σοφάδες και την Εκτυπωτική Καρδίτσας.
            Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Στάμος, αρχιερατικός επίτροπος Καρδίτσας, ο δημοτικός σύμβουλος και τέως Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ. κος Νικόλαος Καραγιάννης, ο Πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Πασχαλίτσας κος Γιώργος Σμέτης, ο Πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Γεφυρίων κος Σπύρος Αναγνωστόπουλος και ο Πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Αγίων Θεοδώρων κος Κώστας Νταρακλίτσας.
            Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Δήμαρχο Καρδίτσας κο Παπαλό, που κράτησε και κρατάει ανοιχτό το δημοτικό κολυμβητήριο Καρδίτσας, δίνοντας την ευκαιρία στους Δημότες του, να επιλέξουν ως τρόπο εκγύμνασης, την άσκηση στο νερό, και να δώσει έτσι, μια ευχάριστη και ευεργετική διέξοδο στην καθημερινότητα τους.     

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%