120.000 ευρω για το τάπητα στο δημοτικο στάδιο Καρδίτσας και βελτιώσεις σε αλλες αθλητικες εγκαταστασεις του νομου απ το υπουργειο πολιτισμου

 
 

Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

 

Αθλητικά έργα στο Νομό Καρδίτσας.

 

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στα πλαίσια του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων 2016 και με την παρέμβαση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας ενέκρινε σε πρώτη φάση για το νομό Καρδίτσας τα έργα για ανακατασκευή χλοοτάπητα Δημοτικού γηπέδου Καρδίτσας και βελτίωσης Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Παλαμά.

Αναλυτικότερα, για το δημοτικό γήπεδο Καρδίτσας προβλέπεται η αφαίρεση του υπάρχοντος χλοοτάπητα, η προμήθεια και τοποθέτηση κατάλληλου υποστρώματος, διαμόρφωση της επιφάνειας του γηπέδου με τις κατάλληλες κλίσεις και τοποθέτηση του έτοιμου χλοοτάπητα με την κατάλληλη συντήρηση (λίπανση- άρδευση- κούρεμα κτλ.) .Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 120.000 ευρώ.

Για το γήπεδο Παλαμά προβλέπεται η εγκατάσταση φωτισμού για τη διεξαγωγή και βραδινών προπονήσεων και αγώνων, η τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στις κερκίδες τα οποία λείπουν και η επανασπορά του γηπέδου μπροστά από τις δύο εστίες. Ο προϋπολογισμός για τις ανωτέρω εργασίες ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η εγκατάλειψη του νομού μας τα προηγούμενα χρόνια σε αθλητικές εγκαταστάσεις ήταν πλήρης, σε περιόδους μάλιστα οικονομικής ευμάρειας. Απόδειξη αποτελεί η περίπτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου, του οποίου η ολοκλήρωση έχει καθυστερήσει υπερβολικά.

Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι αθλητικές υποδομές του νομού μας να γίνουν λειτουργικές, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι αθλητές των ομάδων μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε,  ότι η Καρδίτσα πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα, μαζικά και ατομικά. Η συμμετοχή των Καρδιτσιωτών αθλητών στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες και η διάκρισή τους, που μας έκανε όλους υπερήφανους, μας υποχρεώνει να είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές τους για καλύτερες και σύγχρονες υποδομές στον νομό μας.

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 5 (1 vote)

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%