ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ Η ΑΣΑ .0-0 ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Μετά την σημερινή εμφάνιση η Αναγέννηση έδειξε ότι και το υπόλοιπο ρόστερ της δεν είναι καν στην σκέψη δεύτερη επιλογή.
Είναι ροστερ ρόλων και εδώ έρχεται και κολάει το ταλέντο που διαθέτουν αυτά τα παιδιά με την απίστευτη δουλειά και ενδιαφέρον που δείχνουν με τεράστιο πείσμα το τεχνικό τμήμα της ΑΣΑ.Ο Γιώργος  Βαζάκας τονίσει σε κάθε δημόσια δήλωση του το ταλέντο που έχουν αυτά τα παιδιά και την δουλειά που γίνετε ώστε όλα αυτά να βγουν στον αγώνα.


Σε πραγματικό run time σήμερα η ΑΣΑ έδειξε μια ακόμη τακτική στην αμυντική λειτουργία με το υπόλοιπο ροστερ της.Και βέβαια πως αρχίζουν οι επιθέσεις της, με μια καλή ψυχολογία που δίνουν οι γραμμές της άμυνας.

Ενας ακόμη δυνατός αντίπαλος όπως η ΑΕΛ δυσκολεύτηκε (καλο αβαντάζ στο αγωνιστικό μπακραουντ ήταν ότι ,ο αγώνας ήταν αδιάφορος για το δυναμικό του βαθμολογικού πίνακα των ομάδων)
Και έτσι οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν χωρίς άγχος το ίδιο και η ΑΕΛ αλλά οφείλουμε να πούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα ικανοποιητικό παιχνίδι τακτικής και αναγνώρισης ενώ πλέον γίνετε δεδομένο η αλλαγή του απειλητικού χαρακτήρα της ΑΣΑ στο δεύτερο ημίχρονο

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Κατσικάς, Μούτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μασούρας, Φλεβάρης (88′ Καρίκι), Σταματάκης (51′ Τζέλλος), Χαντζάρας, Κονέ, Παπαευθυμίου.

ΑΕΛ (Η. Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (80′ Μασούρας), Κούσας, Γκόλιας, Κόντορ, Μπάλλας, Λαγός (50′ Κριεσμάν), Κρητικός, Περόνε, Μπάμπιτς (46′ Ναζλίδης), Γιαννιτσάνης.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Τσιότσιος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Φλεβάρης, Κωνσταντινόπουλος, Παπαευθυμίου – Ρέντζας
Κόκκινες: 87′ Κωνσταντινόπουλος

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 1 (1 vote)

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%