MENOY ME KΡΕΑΣ ΑΛΟΓΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ



DNA αλόγου ανιχνεύτηκε και σε παρτίδες κρεατοσκευασμάτων που προορίζονταν για το φαγητό των φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η προμηθεύτρια εταιρεία είναι «Χούτος Catering», με έδρα την Θεσσαλονίκη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια ετοιμάζει καθημερινά το φαγητό για 3.000 φοιτητές στη Λάρισα, το Βόλο και τα Τρίκαλα (ΤΕΦΑΑ), με μαγειρεία που διαθέτει στη Λάρισα και το Βόλο.
Η «Χούτος Catering», για την οποία, όπως μας ενημέρωσε το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει σύμβαση μαζί της για την διατροφή των φοιτητών μέχρι τον Ιούνιο του 2014, προμηθεύτηκε τις επίμαχες ποσότητες, νόμιμα, από την εταιρία Τ&Τ Foods ΑΕ με έδρα το Λάκκωμα Χαλκιδικής. Πρόκειται για τα προϊόντα της Τ&Τ Foods ΑΕ «κεμπάπ τύπου αρμένικο» με ημερομηνία Λήξης 7/08/2013 «σουτζουκάκι 80 γρ.» με ημερομηνία λήξης 24/01/2014, «μπιφτέκι 130 γρ.» με ημερομηνία λήξης 27/11/2013 μπιφτέκι 130 γρ.» με ημερομηνία λήξης 12/02/2014 που συνελέγησαν από τα υποκαταστήματα της «Χούτος Cetering» στις 5 Μαρτίου και φυλάσσονται στις αποθήκες της Τ&Τ Foods υπό τον έλεγχο του ΕΦΕΤ.»
Άγνωστο πάντως παραμένει αν τυχόν στο παρελθόν, πριν ξεσπάσει το διατροφικό σκάνδαλο με το αλογίσιο κρέας, προϊόντα όπως τα παραπάνω διοχετεύτηκαν στα πιάτα των Θεσσαλών φοιτητών..
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια