ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 61ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ


 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας
 
Κατασχέθηκαν δεκατέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 95 εκατοστά
 
Συνελήφθη, χθες (13-06-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, ένας 61χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου.


 
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί διενήργησαν έρευνα σε μηχανουργείο του συλληφθέντα. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε εξωτερικά του μηχανουργείου, χώρος με έντονη βλάστηση, στον οποίο καλλιεργούνταν δεκατέσσερα (14) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (95) εκατοστά. Στο χώρο καλλιέργειας των δενδρυλλίων, ο συλληφθείς είχε πρόσβαση από το εσωτερικό του μηχανουργείου, μέσω οπής σε τοίχο.
 
Από τα δενδρύλλια, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, τα εννέα καλλιεργούνταν σε γλάστρες και τα υπόλοιπα στο έδαφος.
 
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα  στην οικία του  61χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, η άδεια του οποίου είχε λήξει.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.
 

 
 

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%