ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Γ.Α.

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Συνάδελφοι
         Ανταποκριτές του Ο.Γ.Α.
 
Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη συνεδρίασή του την ΠΕΜΠΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, με αφορμή την Αποχή Διαρκείας των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. αποφάσισε τα πιο κάτω:
 
1.     Καταγγέλλει την αδιαλλαξία και αδιαφορία της Διοίκησης του Ο.Γ.Α. στα αιτήματα και προβλήματα που προβάλει η κινητοποίηση των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.
2.     Καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους-Ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. να μεγαλώσουν την συμμετοχή τους σαν μόνη απάντηση στην αδιαλλαξία του Ο.Γ.Α. και στην προσπάθεια κατάργησης συνολικά της αποζημίωσης και των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.
3.     Καλεί τους Συλλόγους-Μέλη της σε όλη την Ελλάδα να ενημερώσουν τους ασφαλισμένους του Ο.Γ.Α. ότι την ευθύνη για την ταλαιπωρία τους έχει η Διοίκηση του Ο.Γ.Α.
4.     Να συνεχίσει την ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. μέχρι η Διοίκηση του Ο.Γ.Α. να αναγκασθεί να δώσει λύσεις στα αιτήματά μας, ενώ εξετάζει και την πρόταση για την κατάθεση ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ.
 
Η μαζική και αποφασιστική συμμετοχή ΟΛΩΝ των ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ του Ο.Γ.Α. είναι η μόνη απάντηση στην αδιαφορία και αδιαλλαξία της Διοίκησης του Ο.Γ.Α. Είναι η μόνη ελπίδα για να είναι νικηφόρα η κινητοποίησή μας.
 
                                               Για το Δ.Σ.
 
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
Απόστολος Ταξιάρχης                                                 Σωτήριος Σούρλας
 
--
http://syllogosotakarditsas.blogspot.gr/
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%