ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ “CIRUIT AVANTI”

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
με χορηγό και αθλοθέτη το εστιατόριο AVANTI(Πλατεία Λάππα) στη μικρή λίμνη πλησίον του χωριού Μητρόπολη.
Ο αγώνας ήταν άκρως ανταγωνιστικός καθώς συμμετείχαν πολλές ομάδες απ' όλη την Ελλάδα(ακόμη και απο Ρόδο) και οι αγωνιζόμενοι ξεπερνούσαν τους 50.
  Αν και οι αθλητές μας ήταν ήδη κουρασμένοι από τον αγώνα σιρκουί  της προηγούμενης μέρας δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και κέρδισαν μια θέση στην τελική εξάδα και καλά πλασαρίσματα για τους πρώτο αγωνιζόμενους αθλητές του αγωνίσματος.
 Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί με την κατηγορία μίνι μικρά αγόρια-κορίτσια.Ο "παλιός" της ομάδας Ντανοβασίλης Χρήστος κέρδισε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.Οι "νέοι" μικροί στην πρώτη τους εμφάνιση πλασαρίστηκαν στην τελική εξάδα και συγκεκριμένα ο Τσιτσιλώνης Γεώργιος στην 4η θέση, ο Φατόλας Ιωάννης στην 5η θέση και ο Μαγγίνας Θωμάς στην 6η θέση. 
 Σειρά είχε η κατηγορία των μίνι μεγάλα αγόρια-κορίτσια με συμμετοχή αθλητή απο τον ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ με καταγωγή όμως απο Καρδίτσα ο οποίος κέρδισε την 1η θέση.Ο Θέος Δημήτριος ανέβηκε στην 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο),ο Αντωνίου Κων/νος στην 4η θέση και ο Ψηφής Αθανάσιος στην 7η θέση.
Στη κατηγορία των παμπαίδων ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος.Στην 4η θέση βρέθηκε ο Τρεμμας Αναστάσιος ενώ ο Φατολας Δημήτριος πλασαρίστηκε στην 6η θέση.Την 8η θέση κατέκτησε ο Τσιρογιαννης Γεώργιος. Οι Παπαλιτσας Βασίλειος και Σακελλαρόπουλος Ηλίας πλασαριστηκαν στην 12η και 11η θέση αντίστοιχα ενώ ο Σταμούλης Ιωάννης βρέθηκε στην 9η θέση.
  Τελευταία κατηγορία των παίδων όπου δόθηκε πραγματική μάχη για την πρώτη θέση με τον Γατή Γεώργιο να  διεκδικεί  την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και τον Ντανοβασίλη Κων/νο να τερματίζει στην 6η θέση. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Μίνι μικρά
Ντανοβασιλης Χρηστος-2η θέση (αργυρό μετάλλιο)
Τσιτσιλώνης Γεώργιος - 4η θέση
Φατόλας Ιωάννης - 5η θέση
Μαγγίνας Θωμάς - 6η θέση.
Μινι μεγαλα
Θεος Δημήτριος-3η θέση(χάλκινο μετάλλιο)
Αντωνίου Κων/νος-4η θέση
Ψηφης Αθανάσιος-7η θέση
Παμπαίδες
Τρεμμας Αναστάσιος-4η θέση 
Φατολας Δημήτριος-6η θέση
Τσιρογιαννης Γεώργιος-8η θέση
Σταμούλης Ιωάννης-9η θέση
Παπαλιτσας Βασιλειος-12η θέση
Σακελλαρόπουλος Ηλίας-11η θέση
Παίδες
Γατης Γεώργιος-3η θέση(χάλκινο μετάλλιο)
Ντανοβασιλης Κων/νος-6η θέση
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή και τους γονείς. Το μεγαλύτερο ''ευχαριστώ'' ανήκει στο ''AVANTI' για την μεγάλη προσφορά στον όμιλό μας. Σκοπός του ομίλου μας δεν είναι μόνο η ανάδειξη του ευ αγωνίζεσθαι, του ποδηλάτου και του αθλητισμού αλλά και του Νομού μας. Ευτύχημα για εμάς που υπάρχουν επιχειρήσεις όπως η παραπάνω που στηρίζουν τις προσπάθειες μας!!!!! Με τιμή το ΔΣ του ομίλου
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%