Πιστοποιημένα προγράμματα κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων αρμοδιότητας ΕΦΕΤ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007
Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ (Αρ. Πιστοποίησης 1111-1075) ανακοινώνει την διεξαγωγή σεμιναρίων στις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το ΦΕΚ 1616/2007-ΕΦΕΤ. Η εκπαίδευση αφορά στο προσωπικό των επιχειρήσεων επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2410579876-7 (ώρες 08:30-16:30), κα Μπουγάτσα Ζαχαρούλα.
Δελτίο Τύπου
Πιστοποιημένα προγράμματα κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων αρμοδιότητας ΕΦΕΤ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007
Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ (Αρ. Πιστοποίησης 1111-1075) ανακοινώνει την διεξαγωγή σεμιναρίων στις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το ΦΕΚ 1616/2007-ΕΦΕΤ. Η εκπαίδευση αφορά στο προσωπικό των επιχειρήσεων επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2410579876-7 (ώρες 08:30-16:30), κα Μπουγάτσα Ζαχαρούλα.
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια