Εκκλησιαστικά

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2017, θα μεταβεί στην πόλη της Λάρισας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, όπου στις 5:30΄μ.μ. θα μετάσχει στην υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Η Ιερά μας Μητρόπολη μέσα στο ανύσταχτο ποιμαντικό ενδιαφέρον της για την πνευματική ανύψωση των Κληρικών της και των Κατηχητών και Κατηχητριών της θα πραγματοποιήσει:
Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 6:00΄μ.μ. Σύναξη των Κατηχητών και Κατηχητριών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριακός Τσουρός, Γραμματεύς της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 10:00΄π.μ. Ιερατική Σύναξη απάντων των Κληρικών, αγάμων και εγγάμων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριακός Τσουρός, Γραμματεύς της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα: «Η ποιμαντική αντιμετώπιση των αιρέσεων». Θα προηγηθεί Θεία Λειτουργία.
 
 
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%