Με δυο Παραστάσεις τo Σάββατο και την Κυριακή στο Θέατρο Όψεις


 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Με δύο Παραστάσεις  το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία η Κεντρική και η Παιδική Σκηνή  του  Θεάτρου  «ΌΨΕΙΣ», με την Κλασσική  Κωμωδία « Η Κυρία δε με Μέλλει!» του Βικτώριεν Σαρντού και το αγαπημένο Παραμύθι του Χ.Κ Άντερσεν, " Η Βασίλισσα του Χιονιού" σε Σκηνοθεσία Βασιλικής Μακρή.


Η Κωμωδία  " Η Κυρία δε με Μέλει είναι βασισμένη  σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα του 18ου αιώνα με αφορμή την Γαλλική επανάσταση και σατιρίζει την πολιτική κατάσταση της εποχής, μέσα από τη ζωή της Κατερίνας Χάμπσερ, την οποία υποδύεται η Ηθοποιός Βασιλική Μακρή. Εννέα χρόνια μετά ο Ναπολέοντας βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του αναλαμβάνοντας την εξουσία και μοιράζοντας αξιώματα ακόμη και σε μέλη της οικογένειάς του.  Ο Λοχίας Λεφέβρ που έχει διακριθεί σε πολλές μάχες, χρίζεται Στρατάρχης της Γαλλίας μετά την επιτυχία του στην πολιορκία του Δάντση. Ο Ναπολέων τον κάνει Δούκα και η Κατερίνα, η πρώην πλύστρα, που είναι η σύζυγός του πλέον, είναι τώρα μια Δούκισσα, αλλά η συμπεριφορά της δεν έχει αλλάξει και παραμένει μια γνήσια και τίμια γυναίκα του λαού, μη αντέχοντας τη διαφθορά και τα σκάνδαλα στην Αυλή του Ναπολέοντα, προκαλεί τον ίδιο και τις αδερφές του που ξέχασαν πώς ξεκίνησαν!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Μαγεύει μικρούς και μεγάλους το αγαπημένο έργο του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν, "Η Βασίλισσα του Χιονιού" και τους ταξιδεύει στο φανταστικό κόσμο των Παραμυθιών μέσα από μια ατμοσφαιρική Σκηνοθεσία, Σκηνικά και Κοστούμια, Πρωτότυπη Μουσική και Χορογραφίες. Πληροφορίες - Κρατήσεις θέσεων,Θέατρο Όψεις, Γαρδικίου 8 (Πίσω από το Παυσίλυπο) Τηλ. 24410-80971 και 6985013961.

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%