Ειδήσεις - 16 ώρες 55 λεπτά πιο πριν
Εξιχνιάστηκε απάτη μέσω διαδικτύου στους Σοφάδες - σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονης
![Εικόνα tadmin Εικόνα tadmin](https://secure.gravatar.com/avatar/a8eae080cb85d86c53bbe9b01b25eff9.jpg?d=https%3A//karditsaportal.gr/sites/all/modules/gravatar/avatar.png&s=100&r=G)
Υποβλήθηκε στις Τετ, 13/09/2017 - 13:25.
![Εκτυπώσιμη μορφή Εκτυπώσιμη μορφή](https://karditsaportal.gr/sites/all/modules/print/icons/print_icon.png)
![](https://karditsaportal.gr/sites/default/files/styles/article_image_full_node/public/field/image/agores_internet.jpg?itok=OU9gtUke)
Από το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης μέσω διαδικτύου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, η 29χρονη, μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας σε ιστοσελίδα, σχετικά με την πώληση κινητού τηλεφώνου, έπεισε 46χρονο ημεδαπό να της αποστείλει την (05-09-2017) μέσω ταχυδρομικής επιταγής το χρηματικό ποσό των (180) ευρώ, χωρίς να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία ποτέ, καθόσον ο 46χρονος δεν παράλαβε την τηλεφωνική συσκευή.
Βαθμολογήστε το άρθρο:
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια