ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
![Εικόνα tadmin Εικόνα tadmin](https://secure.gravatar.com/avatar/a8eae080cb85d86c53bbe9b01b25eff9.jpg?d=https%3A//karditsaportal.gr/sites/all/modules/gravatar/avatar.png&s=100&r=G)
![Εκτυπώσιμη μορφή Εκτυπώσιμη μορφή](https://karditsaportal.gr/sites/all/modules/print/icons/print_icon.png)
![](https://karditsaportal.gr/sites/default/files/styles/article_image_full_node/public/field/image/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%9A%CE%95%CE%A8%CE%97%201.jpg?itok=prjefe5b)
Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, εορτή των Αγίων Μυροφόρων Γυναικών, πανηγυρίζει για πρώτη φορά ο Ιερός Ναός της Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, την Σύναξη της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της επονομαζομένης «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ».
Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 7:00 μ.μ.:
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ» με αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα στην Πλατεία Αριστοτέλη Αντωνίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 7:30 π.μ.:
Όρθρος, Θεία Λειτουργία και το ύψωμα της Παναγίας.
ΩΡΑ 6:00 μ.μ.:
Εσπερινός και εν συνεχεία Παράκλησις προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
Κατά την διάρκεια της Πανηγύρεως θα τεθεί για προσκύνηση η Εφέστιος Ιερά και Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της επονομαζομένης «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ» που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.
Ο Ιερός Ναός θα είναι συνεχώς ανοιχτός από 7 το πρωί έως 10 το βράδυ.
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια